14.06.2009, 20:04
159
Nisam navikla na url nego na img, ali dobro navicicu se, nego sto moj link nije "lep"
Pa najbolje ti je prase obrazlozila sta, kad, kako, koliko.....
A posebno sam se nasmejala za "normalan svet"
. Prilozena slika govori o nekom drugom poimanju normalnog
, ili ti nivou "c" rekreativnog plivanja koji ovde sa 7 godina dostigne 70% dece. Dakle nisu u pitanju deca koja treniraju plivanje ( buduci Cavici ), vec obicni "normalni" rekreativci
koji ovaj nivo postizu sa 1,5 godinom treninga jedanput sedmicno, naravno i zimi. Inace nivo "a" je plivanje u sorcu i majici kratkih rukava
, za plivanje samo u kupacem ne moze dobiti sertifikat da znas da plivas
, jedino kod mame i tate
< Poruku je uredio Urbana -- 14.6.2009 20:05:14 >

, nisam sigurna i sama sam skinula gumu jer mi nije trebala više. Sve zavisi od deteta do deteta jako sam volela da eksperimentišem kao mala da vidim jel mogu još dalje da otplivam da skočim u vodu sa neke visine bila sam se i dobro razbila.
). I pre neki dan, navukao sve na sebe, stao pred ogledalo i kaže "Mama, maskirao sam se u Spidermena!
dobro tu ima mozda malo i genetike, mama mu je naucila sa 5 godina da pliva, a i trenirala je plivanje i bila poprilicno dobra u tome
Danas je to mnogo komplikovanije postići, detetu treba vremena da se navikne na vodu, da oseti da ga voda drži (što je najbolje u slanoj vodi), da se opusti i prestane da brine da će se zagrcnuti... Kada bi se moglo svake godine po 3 nedelje na more, bilo bi leba od toga da dete malo nauči da pliva a ovako...
Pitala sam i za operaciju, rekli su da je jako pipavo, i da mogu nešto da zeznu
Tashke moj