Poslednji tekstovi

Kako preživeti januar
Prvi mesec u godini donosi finansijsko otrežnjenje, ali i pravo vreme da postavite jasne planove ...
Vesti

Zašto je januar MESEC RAZVODA?
Januar iz godine u godinu nosi etiketu meseca velikih odluka, a za mnoge parove upravo tada dolaz...
Porodični odnosi

i sve ce vam biti jasno
ako to ne bi ucinio za svoje dete??? Lepo ih je zamolio, oni su ga ignorisali, onda je on usao i iskljucio im busilicu...to je Policiju na kraju naj vise interesovalo, a to sto nama niko nije izasao u susret nema veze.... moja deca treba da budu isfrustrirana od njihovih busilica a mi nista da ne [preduzimamo
ludi ljudi.Moje komsije sa jedne strane kuce su da kazem ok,mladi imaju dvoje dece od 7 i 5 godina i sve bi bilo ok da im tetka koja zivi sa nase leve strane pored nije totalni idiot.Valda ih je nahuskala posto se cesto svadjala sa mm-ovim tatom dok su gradili kucu ,ne znam zbog cega sve(zadnje je bilo da je zvala policiju kad su pravili stub za kapiju da prijavi kako radimo na njenom zemljistu.Policija je izasla radi reda i rekla joj da oni tu ne mogu nista a vec je poznata pa su se samo zezali snjom)Tako da sa ovima "normalnima"se javim i izdivanim na ulici i bili smo kod njih par putu,a oni su bili jednom i to bez dece jer su kao deca nemoguca ne bi mogli da popricamo...bzv,ja ih zvala cisto da bi nam se deca imala skim igrati
. Cuj , ja da kontrolisem gastroenetrologa sa kojim imam finu komunikaciju i jos bolje iskustvo