Poslednji tekstovi

Mogli smo sporazumno da se razvedemo za 600 dolara.
Ona je promenila tri advokata, on dva.
Porodični odnosi

Kako preživeti januar
Prvi mesec u godini donosi finansijsko otrežnjenje, ali i pravo vreme da postavite jasne planove ...
Vesti

ali iskreno moj komsiluk je sjajan. Ja kazem kod nas jos uvek vazi komsija pa Bog. Zimi kad smo zavejani, jedni druge odglavljujemo, cistimo zajedno, posudjujemo kafe i ostale namirnice ako ne mozemo da odemo do prodavnice, kartamo se, pravimo palacinke, leti razmenjujemo povrce i voce, veceramo zajedno, rostiljamo, pravimo kotlice, mesimo hleb zimi za komsije, tuzakamo se jedni drugima
, pomazemo oko nekih poslova, komsike su mi cele prosle zime lozile vatru kad sam se vratila iz porodilista, ma one su mi i usisavale, mali komsija mi x puta pricuvao Dunju dok ja nesto poradim i td.
i bla bla truc..izogovara mi pola zrade, a ja nemam pojma ko su ti ljudi...poznajemo jedino predsednika skupstine stanara i jos momka jednog i devojku...kad rece baba "Moram nesto da ti kazem"...i rece...tebe komsije zovu "ona nova opasna komsinica"
Neki stariji lik ili?
,bračni par koji se redovno tuče i jedno drugom zovu policiju.
Ja sam pre neki dan u liftu srela komšiju koji živi u stanu ispod nas i rekla sam mu da čekamo blizance pa ako želi da se seli da počne s pripremama .)