Poslednji tekstovi

Ako dete raste ispod četiri centimetra godišnje
Kada gajite dete i gledate ga svakodnevno nekada i ne primetite da li je prebrzo poraslo. Isto ta...
Zdravlje i bezbednost

VAŽNO! Ako nekada pronađete dete koje ne govori...
Ne žurite, nemate preča posla, tiče Vas se, imate ljudsku obavezu da reagujete.
Zdravlje i bezbednost

ali iskreno moj komsiluk je sjajan. Ja kazem kod nas jos uvek vazi komsija pa Bog. Zimi kad smo zavejani, jedni druge odglavljujemo, cistimo zajedno, posudjujemo kafe i ostale namirnice ako ne mozemo da odemo do prodavnice, kartamo se, pravimo palacinke, leti razmenjujemo povrce i voce, veceramo zajedno, rostiljamo, pravimo kotlice, mesimo hleb zimi za komsije, tuzakamo se jedni drugima
, pomazemo oko nekih poslova, komsike su mi cele prosle zime lozile vatru kad sam se vratila iz porodilista, ma one su mi i usisavale, mali komsija mi x puta pricuvao Dunju dok ja nesto poradim i td.
i bla bla truc..izogovara mi pola zrade, a ja nemam pojma ko su ti ljudi...poznajemo jedino predsednika skupstine stanara i jos momka jednog i devojku...kad rece baba "Moram nesto da ti kazem"...i rece...tebe komsije zovu "ona nova opasna komsinica"
Neki stariji lik ili?
,bračni par koji se redovno tuče i jedno drugom zovu policiju.
Ja sam pre neki dan u liftu srela komšiju koji živi u stanu ispod nas i rekla sam mu da čekamo blizance pa ako želi da se seli da počne s pripremama .)