IZVORNA PORUKA: pepeljuga
Njeno je da prica, tvoje da ne slusas

upravo to, dok sam je slusala mozak me boleo, pa me je muz posavetovao da je ne slusam, i bas mi lepo...
E sad juce se kao sto znate kratko zadrzala, jer smo mi morali da idemo na rodjendan, aliiiiiii mora ona da uradi po svom pa to ti je, i mm i ja smo popizdeli, samo sto ja nisam reagovala pred njom, ali on jeste. Ladno je kupila Milici jaknu, a pri tom ni da me pita da li joj treba, (muz i ja smo joj inace kupili dve jaknice jednu tanju i jednu deblju a ona zna za to) grrrrrr ja cudom ne mogu da se nacudim jos uvek da je zena kupila jaknu, ako je vec zelela da joj kupi nesto, zar nije pametnije da nazove i kulturno pita da li joj treba nesto, a ne da mi gomila po ormaru tolike jakne. A da kupila joj je neku, kapicu i bodi koju su joj mali, bebi od mesec dana bi bilo taman, i neke carapice koje ce moci da nosi za dve godine

Muz je sve spakovao u kesu i sutra ide da menja, ja se nisam mesala da ne ispadnem

Nije ona toliko losa, ali je jako dosadna i uzasno me izludjuje to njeno sto ne pita. i takooooo