Nece te niko lincovati

al nerazumes izgleda,ja moju sveki nepljujem okolo,al ova tema je namenjene da se pise o svekrvama i ja to postujem

pisem ono sto misli.
Kad bi htela da svratis na stario deo o svekrvama,negde u januaru sam napisala ili februaru,neznam tacno,da vidis sta sam pisala o mojoj sveki,tad sam je maximalno postovala i mogu reci zavolela al sad je nazalost drugacije.
A za taste muzevi uglavnom nemaju sta reci,bar u mom slucaju posto se taste drze po strani i nediraju zetove,jos nisam cula da se neko bas zali na nase majke,mozda ima slucajeva al kod mene to nije i nema sta ruzno reci za tastu.
Ja sam vec pisala da se prilagodjavam svekrvi takva kakva je,jer moram kad zivimo u istom dvoristu,dok mm kaze da budem snjom ko sa komsinicom,sta kazes na to?Al ja nemogu bas tako zbog malog,al mm je to rekao samo zato sto se boji da opet nebude problema jer cim malo snjom zadjemo u neki razgovor ona to preokrene i tera po svome.
Al sam ti ispisala,neljuti se morala sam.Inace moja sveki je isterala moju sestru npolje,i sta ja da sad mislim o njoj

al to je roslo,kazem opet morm snjom kako bilo da nebi bilo jos gore...