Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

...tu tek pocinje serija...njih dvoje su sve zajedno stekli,kao prepisao je na nju tu kucu i jos ne znam sta ali ja im vodim knjige i kad sam isla da im iscitam neke poreze to je jos uvek na njegovom imenu nesto se tu mulja ali sestra je jako zatvoren tip i sa njom nema razgovora oko toga ...ma on hoce i nase da uzme a ne da da nekom nesto,stvarno im ovako nista ne fali,kupuje deci sve sto pozele,svaka ima svoja kola iako jos nisu sve polozile ali je meni tu zao sestre ona po ceo dan radi kao konj i nema vremena za sebe,na kraju ce se one udati i otici a ona ce ostati sama samo to ona mora sama da uradi mi joj ne mozemo vise pomoci a i nece da ostavi sve to sto je godinama stvarala
Prva Andreaina dadilja je bila mlada i lenja, druga je bila mlada i divna, medjutim zatrudnela je i napustila nas, a treca je bila starija zena, koja je smarala za medalju, samo se "samohvalisala", a za sve si morao da je podsecas.
Unazadila mi dete, nepažljiva, okupirana samo time da navuče što više dece da dobije što više para, dakle samo kvantitet, ništa kvalitet!