Poslednji tekstovi

Sledeća generacija milionera biće majstori
Programeri i inženjeri padaju sa trona! Čeka nas tehnološki bum, majstori će biti nova generacija...
Vesti

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

A da, ne rekoh, i meni je bila potpuno normalna trudnoca, ni jedno jedino krvarenje, nikakve ranije kontrakcije, od mucnina nesto malo od 7-12 nedelje bez povracanja, nista od gorusice, ma milina! U 8. mesecu se 100 puta pela i silazila sa stolice ne bih li im oslikala sobicu pre nego sto se rode... i za dve nedelje eto njih
u sred noci samo, ni na kraj pameti, ostar bol u donjem stomaku, kao menstrualni, iskreno, tako bunovna sam mislila da se donji bebac nesto gura, ustanem da prosetam, da se namestimo, kad hop - voda niz noge (: ni 5 ni 6, ja pod tus, pa spisak u ruke, pa tek onda budim muza, koji pocinje panicno da ubacuje stvari u torbu koju nisam spakovala
Mislim da je peta kod nekoga rano,kod nekoga ne.Meni su videli da je blizanacka vec tada,a mojoj drugarici je doktorka rekla da ne moze sa sigurnoscu da tvrdi i da sacekaju dve nedelje.Posle joj je potvrdjena blizanacka trudnoca.Tako da moraces malcice da budes strpljiva.Normalno je to.
joj ja ne znam kako cu izgurati ja se bas plasim imam jedno dete i sad ocekujem blizance u 5 nedelje si sam trudna i bas mi frka kako ce sve da ispadne imam tako neke neobicne simtome vrtoglavice neke bolove misica u stomaku ne znam bas mi sve cudno a tek sama pomisao na finasiski deo kad dodju na svet uf zene svaka vam cast ne znam da li ste se plasili al ja se bas plasim
ako si kao ja - ceka te veeeliki stomak i bas nista drugo posebno, sve kao i u drugim trudnocama (: i verovatno nesto raniji porodjaj, moj je bio u 36/7 nedelji. Bez sekiracije, samo uzivkaj u cekanju svojih beba (: