U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Zaboravila sam da napišem da je gospodjica izrazila želju da za Novu godinu bude cveće Sada moram i to da napravim.
24.01.2013, 11:02
Olga75
20593
Zvercica osmog ima maskenbal i ja nemam ideju a nema ni ona i tako
< Poruku je uredio Olga RR -- 24.1.2013 11:03:14 >
24.01.2013, 11:04
lesica
12027
Hajde Olga smišljaj! Daću ti ja ideje,samo me bar malo uputi
24.01.2013, 11:09
Olga75
20593
pa doktor , gatara , balerina to joj sigurno nece biti interesantno jer se za to necu muciti i znojiti mozda pristane pa bude vile i to je jednostavno pa malo sumnjam
BB , ono pile je skrooooz super , samo ne verujem da cu znati to da napravim , necu ni da joj pokazem Lesice i meni palo grozdje napamet , pokacim ljubicaste balone po njoj i ofarbam joj lice zelenom i eto grozdic sad sam dala moju mamu u problem , naravno kod nje je gatara favorit , kaze mi : eee , imam sveee za nju pa naravno kad sam ja godiama imala taj kostim , eto od koga sam nasledila mastovitos i inventivnost
24.01.2013, 12:22
lesica
12027
Olga,a robot? Mislim umotaš je u alu foliju,napraviš od kutije kapu,i tako još neke detalje ubaciš
24.01.2013, 12:30
Olga75
20593
imas pravo , koliko moze biti komplikovano umotati mariju u alu foliju ovih dana cemo da se dogovorimo sta ce da bude pa da se bacim na posao
24.01.2013, 16:34
Olga75
20593
e paaa , izjavila je da hoce da bude zeka tesko meni kako cu to napraviti
24.01.2013, 21:07
Anoniman
ce pomognemo i oko pileta i zeke ... pile - kako ja vidim stopala su pravljena od zutih kuhinjskih rukavica - prosto ih navuci na postojece cipele - ovde ima bonus - nece ti kklizati dete :o) perje zahteva zrtvu dva-tri jastuka. uzmes belu majcu i neki sortcic i bilo kakvim lepkom lepkas perje, eventualno mozes dauzmes providan selotejp, nalepis pera i usijes celu traku. svejedno, morala bi da pocnes juce, koliko tu traka ima a da pile ne bude ocerupano. ili da napravite loptu od sundjera pa na njega lepkate perje ... o ovome se jos da razmisliti kresta se sije i nasiva na belu kapu
zeka - uzmes sivu majcu sa dugim rukavima i sive helanke - ista siva nijansa. iseci od mikrofibera - one krpe sto se prodaju kao magicne a ima ih u rozoj boji - oval koji zasivas na stomak. napravis i rukavice sa jednim prstom (ima tutorijala kako, kazi ako ti treba) i na dlan zasijes rozi krugic. kapa mora da se sije, ili ako nadjes sivu kapu koja se vezuje ispod brade pa nasijes usi koje su sa jedne strane sive kao i ostatak odece a sa druge (unutrasnje) roze. sive patike? ma mogu i roze ili bele, i sve rozo sto je moze da bude i belo. kreonom icrtas brkove
al se ova tema meni izgubila BBety , ovakvog zeku mogu i ja nevesta da napravim nego , izgleda da cemo osmog biti indijanka , poslala baka haljinu sa resama ( ne pitajte kad je i gde ona to nosila ) i sad je to favorit a za dvanaesti jos nismo sigurni ali do tada mogu i zeku da napravim po ovom tutorijalu , BBety jos jednom puuuno hvala
31.01.2013, 18:34
Anoniman
nemnachem ... javi ako zapne indijanka, ili stavec bude izabrala nekako mi je lako da nadjem i da se setim ako imam smernice, da MENI treeba ne bi se setila paaa... nikada ....
01.02.2013, 13:42
Olga75
20593
evo da apdejtujem za indijanku je spremno : babina haljina sa resama , helanke i rolkica ( ciklama boje po njenoj zelji mada ja mislim da bi lepse bilo sa smedjima ali ko sam ja da sudim ) tomahavk , torbica sa resama , ujak pravi luk i strele , imamo cizmice od smedjeg antilopa s krznom , majka je nasla perje od morkace , kokoske i patke , deda od dunavskog galeba ( jos samo da se osuse ) e sad , zapeli smo sa onom trakom za glavu , za to imamo siroku crnu gumu i to nije to , mislila sam da na gumu zalepim vunicu raznih boja i perje sa strane ( kosicu cu da joj upletem u dve pletenice , mozda bi i tamo trebalo da upletem koje pero ) i to mi se ne cini bas nesto super ali za sada mi je to jedino resenje na tu haljinu cu jos da ubacim snir od koze ( iskasapile smo tatinu staru jaknu ) i sta mi jos nedostaje , kazite mi pliz
01.02.2013, 16:31
boba 11
1291
Pa mislim da njoj nedostaje josssss----------indijanac PS super si ti sve to organizovala
01.02.2013, 21:52
Anoniman
ako ces sebi da komplikujes zivot - pojas (ona seoska tkanica ce strava da uradi posao) nemoj traku za kosu, uzmi one kozice sto se kace privesci na njih pa joj upleti u pletenice
11.02.2013, 15:09
Olga75
20593
evo mali bledoliki skvo Pokahontas
< Poruku je uredio Olga RR -- 11.2.2013 15:10:04 >
11.02.2013, 15:27
lesica
12027
Luče slatko! Komplet opremljena skvo
01.11.2013, 08:49
Peace*
4892
01.11.2013, 09:36
minna
3196
Hihihi sto su slatki... A tek pokret
01.11.2013, 11:19
lesica
12027
Spremni
18.11.2013, 09:02
Peace*
4892
Nisam vam ni pokazala, išli smo na maskenbal za Noć vetica, pa su i roditelji trebali malo da se maskiraju.
Imala sam i rep našiven na pantalone.
18.11.2013, 09:05
Anck Su Nmaun
27429
Jao ja tek sad vidim Luku i Marka A mama , pa ne bih te poznala u tom kostimu