cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR Deda Mraz 2011

clock-img

17.12.2011, 22:58

clock-img

Anoniman

Ja sam bila ona sa bebicom, a dje si ti bila, kad te ja ne videh, mislim sigurno sam te videla ali nisam znala da si to ti?! user posted image

clock-img

17.12.2011, 22:58

clock-img

Anoniman

Ma bila sam ja i šatirana nekad, nego sad nešto imam nekih obaveza po kući pa mi se ne sedi kod frizera predugo user posted image

clock-img

17.12.2011, 22:59

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

madre je za mene bila potpuno neočekivana pojava, izgleda kao tri aviona, a stalno piše kako nešto jede i kako se goji (ne verujte joj ništa). 

user posted image hvala ti do nebauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

17.12.2011, 22:59

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Muz ti cuvao bebu gore u cosetu a ti je i podojila ili u cvetnoj bluziuser posted image

clock-img

17.12.2011, 23:01

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Madre, jesi ti bila na spratu, u crvenoj haljini? Bilo mi glupo da buljim svima u bedzeve a jos slabo vidim bez naocara, bila bih kao neka lujka user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

17.12.2011, 23:02

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Jeste ta cica, i mene je prijatno iznenadilauser posted image

clock-img

17.12.2011, 23:02

clock-img

Anoniman

ahaha ne nisam bila u cvetnoj bluzi, bila sam skoro u black varijanti, crvena kosa, i nisam dojila bebu, nije joj se jelo, bilo joj vruce user posted image

clock-img

17.12.2011, 23:03

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Onda nemam pojma!user posted image

clock-img

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja sam skoro sa svima uspela da  prozborim reč-dve i u svaki ćoše onog zamka sam uspela da "zavirim", sem u wc user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

madre je za mene bila potpuno neočekivana pojava, izgleda kao tri aviona, a stalno piše kako nešto jede i kako se goji (ne verujte joj ništa). 

Ovo isto sam i ja rekla. Madre user posted image

clock-img

17.12.2011, 23:04

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: madre

user posted image hvala ti do nebauser posted image

Ovaj Nedjin post potpisujem u potpunosti user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

17.12.2011, 23:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27022

Madre, prestani da drzis dijetu.user posted image Vidis da svi komentarisu da fenomenalno izgledas.user posted image

clock-img

17.12.2011, 23:05

clock-img

Anoniman

Ja kad sam videla neke od vas, uopšte nisam imala utisak da vas vidim prvi put, nekako mi je taj susret bio totalno prirodan, kao da se viđamo svaki danuser posted image

clock-img

17.12.2011, 23:06

clock-img

Vika

pencil-img

1767

Meni je takav utisak bio kad smo se ti i ja pozdravile. Kao da smo se juče rastale

clock-img

17.12.2011, 23:07

clock-img

Anoniman

Upravo takouser posted image

clock-img

17.12.2011, 23:09

clock-img

madre

pencil-img

6600

zene, nemam reci, mnogo vam hvalauser posted image mnogo mi je bilo lepo veceras sa vamauser posted image
sanjice, ja dijetu ne drzim, ja sam ona koja kuka kako non stop jede, secas seuser posted image

clock-img

17.12.2011, 23:10

clock-img

Anoniman

vika user posted image user posted image

clock-img

17.12.2011, 23:11

clock-img

Anoniman

Evo "dijetalke" user posted image
user posted image

clock-img

17.12.2011, 23:12

clock-img

zoća

pencil-img

1957

kada mo već kod toga omlatila sam pizzu.Nemam nuteluuser posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: madre

zene, nemam reci, mnogo vam hvalauser posted image mnogo mi je bilo lepo veceras sa vamauser posted image
sanjice, ja dijetu ne drzim, ja sam ona koja kuka kako non stop jede, secas seuser posted image

clock-img

17.12.2011, 23:12

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Mi smo sutra oko 11,12h u igraonici na Čukarici, pa ko je za reprizu druženja....user posted image

clock-img

17.12.2011, 23:13

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

madre daj neku slicicu da te vidimo kada te toliko hvaleuser posted image ...

clock-img

17.12.2011, 23:14

clock-img

minna

pencil-img

3196

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Madre, jesi ti bila na spratu, u crvenoj haljini? Bilo mi glupo da buljim svima u bedzeve a jos slabo vidim bez naocara, bila bih kao neka lujka user posted image

isto i ja...a znaci to je madreuser posted image

i jako mi je žao što nisam upoznala Ženetinu, Minnu i Pepeljugu, mislim da samo njih tri nisam upoznala, čak ni videlauser posted image

i meni je bas zao, opet kazem pola nisam ni videla, a one koje sam videla pojma nisam imala ko je. Bice valjda prilikeuser posted image
A i non stop sam jurcala za ovim malim, i non stop morala da gledam u njega da ne napravi neku glupost i pored toga je uspeo da napravi pi****iju

clock-img

17.12.2011, 23:14

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: zoća

kada mo već kod toga omlatila sam pizzu.Nemam nuteluuser posted image user posted image

upravo se vratih iz mekauser posted image

clock-img

17.12.2011, 23:16

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Minna, vi ste preslatki, a jos smo i dobro prosle kako su nam deca aktivna, da upotrebim finu rec user posted image

Madre, slobodno u Mek, super izgledas user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

17.12.2011, 23:17

clock-img

zoća

pencil-img

1957

e a sada ozbiljno.Stvarno mi je žao što je bilo sve u trku i što se sa masom žena nisam upoznala.Ali mi je drago što sam sa nekima i uspela da prodivanimuser posted image user posted image