Poslednji tekstovi

ZAŠTO KAŽEMO LETO, A MISLIMO NA IZNENAĐENJA?
Plazma predstavila letnji program lojalnosti: Osvojite brendirane letnje aksesoare koji su potpun...
Promo objava
Promo kutak

Još je višanja pun zamrzivač...
Psihijatar dr Vladimir Đurić na svojoj Facebook stranici redovno deli priče iz svoje prakse, ali ...
Porodični odnosi

Drago mi je sto nam sve nove mamike prosto sijaju i odisu radoscu. Ove nase tudnicice i trudilice su nam mnogo lepe,pu pu pu. Decica su sva porasla,i ne zna se koje je sladje (opet pu pu pu) Zao mi je sto sam propustila iznenadjenje na Majinom i Dunjinom licu kada ih je Deka pozvao da pridju,ali valjda je neko to pribelezio
I moram da vam kazem da sam se odusevila Guppikom,ona je tek kao devojcica,toliko mila i draga.
)
za Nedju. Ajd Maju vec znam, ali Nedju kad sam videla, ko da je znam hiljadu godina. Bas mi je bilo kratko i haoticno, i moramo ponovo da se organizujemo.Poseban poljubac za Jecu, Alexx, Viking, Mihi, Viku, Misonju, PE, Nedju, Maju, Ivaj, Lesicu, Sneleta, Sanjicu, Pepeljugicu, Nensi, Geu, Zocu, Znentinu, Von, Dunjicu, Gupiku, Super mamu i sve druge mamice koje su sinoc bile na zurci, a ja nisma stigla da im se javim!