Poslednji tekstovi

Kada je pravo vreme da uradite test za trudnoću
Da li da sačekate da vam izostane ciklus ili da ga uradite odmah? Evo nekoliko smernica koje mogu...
Ovulacija i plodni dani

Ne ignorišite hroničnu nadutost stomaka
Nadutost i gasovi predstavljaju jedan od najčešćih simptoma koji se javljaju u svim uzrastima i j...
Promo objava
Zdravlje

Ako neko misli da je lako organizovati skup za ovoliko ljudi od kojih se većina nikad zapravo nije upoznala (a ako dodamo tu i goste koje su članovi dovodili onda je to tek masa ljudi koji se međusobno ne poznaju) grdno se vara. Hvala Jeci, Dunj i Maji što su nam omogućili da provedemo jedno divno popodne i što su se pobrinule da mi ni o čemu ne moramo da razmišljamo nego smo doši na gotovo. A ko ima amandman na organizaciju, može da se ponudi da organizuje koji skup, mi ćemo rado doći da se družimo.
Iako nisam stigla da joj pridjem, a decica su stvaaarno sva preslatka, ti osmesi...ma divota jedna! Mamike su sijale
)
ne može se svakom ugoditi. Ne sekiraj se. Pored dvoje dece i svih obaveza našla si vremena da sve organizuješ i ja ne verujem da je moglo da bude loše. A paketić kakav god bio, za 500 din sigurno je savršen. Jedva čekam da se vidim sa Nelom i da preuzmem paketić
upravo smo okitili jelku pa taman da ga turimo ispod
gledacemo u to vreme