Poslednji tekstovi

Deca i OPASNOSTI koje ih vrebaju tokom leta
Opekotine, sunčanica, toplotni udar, ubodi insekata, povrede, letnje viroze... uz uživanje i odmo...
Zdravlje i bezbednost

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

Ako neko misli da je lako organizovati skup za ovoliko ljudi od kojih se većina nikad zapravo nije upoznala (a ako dodamo tu i goste koje su članovi dovodili onda je to tek masa ljudi koji se međusobno ne poznaju) grdno se vara. Hvala Jeci, Dunj i Maji što su nam omogućili da provedemo jedno divno popodne i što su se pobrinule da mi ni o čemu ne moramo da razmišljamo nego smo doši na gotovo. A ko ima amandman na organizaciju, može da se ponudi da organizuje koji skup, mi ćemo rado doći da se družimo.
Iako nisam stigla da joj pridjem, a decica su stvaaarno sva preslatka, ti osmesi...ma divota jedna! Mamike su sijale
)
ne može se svakom ugoditi. Ne sekiraj se. Pored dvoje dece i svih obaveza našla si vremena da sve organizuješ i ja ne verujem da je moglo da bude loše. A paketić kakav god bio, za 500 din sigurno je savršen. Jedva čekam da se vidim sa Nelom i da preuzmem paketić
upravo smo okitili jelku pa taman da ga turimo ispod
gledacemo u to vreme