Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

ali ja sam mislila da je potrebno samo 5 limenki, tako je pisalo na onoj reklami. Kad smo otisli nisu nas pustili jer je trebalo 5 limenki za mene a 5 limenki za dete. Tad je bas bio mali pa nisam mogla samog da ga pustim i vratili smo se kuci.
Isli smo da gledamo Nodija,Ima 2,5 godine,sve je bilo super,bas se radovao.Kada smo stigli pustali su decije pesmice,on je kao veliki bata zeleo da sedne sam,tapsao i vikao bravo kada su ugasilo svetlo........A onda se na sceni pojavio ogroman Nodi sa glavom velicine kao tri ogromne lubenice
Videla sam da se uplasio,seo mi u krilo,pogleda u Nodija pa u mene.....Pokusala sam da mu objasnim da je to dobri Nodi,da ce doci i njegovi ostali drugari.....Ma kakvi,nista nije upalilo,rasplakao se i trazio da idemo napolje.Naravno da smo izasli,malo se prosetali,paitala ga da se vratimo da pogledamo predstavu,ali nije bilo sanse.Svo vreme je pricao o veeeelikom Nodiju,nije hteo da spava,bas se uplasio.Ili sam malo poranila sa pozoristem,ili smo izabrali pogresnu predstavu.Nadam se da cemo se sledeci put bolje provesti
Jedva sam ih ubedila da nema više predstava tog dana, ali sam i sebi obećala da ću ih češće voditi.