writing-img

RE: Osvoji Esprit Sit’n’relax - 2u1

clock-img

01.12.2011, 13:42

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja, recimo, skoro pa nikad ne glasam, a redovna sam na RR. Nemam smisla za pisanje, samim tim nema smisla ni da učestvujem u igrama, a ako ne učestvujem, gledanje teme mi samo oduzima vreme. Sad sam videla da je tema baš aktivna, pa sam pročitala komentare i odlučila se za meni najbolji.

IZVORNA PORUKA: Ema Milivojevic

Da nije bilo glasanja za komentare 21 i 113, da li bi uopste neko glasao, sta je sa ostalim komentarima :) Da li inace forumasi glasaju, ili samo namesteni glasovi? :)

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

01.12.2011, 13:45

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam dobila pp ali sam iskulirala, iskreno...jer sam izgubila zelju da glasam kad sam videla kakva je atmosfera oko ove nagrade

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

01.12.2011, 13:47

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Sad videh i temu  paketić za dete.Poklon za oktobar je dobila forumašica sa dva posta.Jedna druga se registovala da pita kada će biti proglašeni pobednici za neovembar.

< Poruku je uredio minavb -- 1.12.2011 13:48:53 >

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

01.12.2011, 13:51

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

Mislim da je i ovakvo glasanje postenije nego ono za paket .Ovde se bar zna jasno ko si...Od brojanja glasova bole oci,ali su karte otvorenije.Eno novih profila u temi za novembar...

clock-img

01.12.2011, 13:52

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

Mina,u isto vreme isto razmisljamo..

clock-img

01.12.2011, 13:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

U svakom slučaju, Aksa je na ovoj temi dobila super reklamu, tema nikad aktivnija user posted image

clock-img

01.12.2011, 13:58

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Tea2

Mina,u isto vreme isto razmisljamo..

user posted image šta ti je ptlidžanski bič

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

01.12.2011, 14:00

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

Dunja,znam da brines o marketingu...Mi smo virtuelni,ali smo i dalje ljudi...Pravila glasanja za paket ostaju ista i pored svega...??

clock-img

01.12.2011, 14:01

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

IZVORNA PORUKA: Tea2

Dunja,znam da brines o marketingu...Mi smo virtuelni,ali smo i dalje ljudi...Pravila glasanja za paket ostaju ista i pored svega...??

Da, pravila ne određujem ja, nego neko iznad mene i dosadna sam im više. Reklu su da ostaje sve isto.

clock-img

01.12.2011, 14:03

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

Hvala na odgovoru.Ja sam ovde ionako iz drugih potreba....Samo me nerviraju oni koji imaju iskljucivo materijalne potrebe..

clock-img

01.12.2011, 14:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

Ponoviću po hiljaditi put, Ministarstvo ekonomije nam je naložilo da mora biti ovako i nikako drugačije. Sve mora biti javno u svakom trenutku. Kazne su ogromne za nepoštovanje zakona. Moja direkcija želi da poštuje zakon i nikako drugačije.

Sve ankete i nagradne igre na drugim portalima, koje nisu ovog tipa i gde neki imaginarni žiri glasa i gde ne vidite glasove nego ih samo objave u nekom trenutku, nisu po zakonu i predstavljaju rizik. Ringeraja ne radi tako.

Neću više da se ponavljam, pravila ostaju takva kakva jesu. Ministarstvo ekonomije kaže ili tako ili nikako.
Mi smo izabrali prvu opciju.

< Poruku je uredio dunja RR -- 1.12.2011 14:10:24 >

clock-img

01.12.2011, 14:21

clock-img

Anoniman

Pih sta se napravi?! user posted image Bzv ... no to su ti ljudi, jbg ... ajmo na sirupe  user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 1.12.2011 14:23:50 >

clock-img

01.12.2011, 14:25

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

sto bi rek''o drug vrankovic:
Sve sto mogu reci
stane u dve reci
bolje je da mislis
da sam se umorio..

Idi ako mozes
ja ti sifru ne dam
zasto da se predam
nisam se ni borio...
hahaa, nemojte da se uzbudjujete.... bas iz ovih razloga ne ucestvujem u nagradnim igramauser posted image muka mi je od muljanja, a ima ga na svim glasanjima, posebno internetskim

< Poruku je uredio jovicaa -- 1.12.2011 14:26:05 >

don't shit where you eat :))

clock-img

01.12.2011, 14:29

clock-img

limunada

pencil-img

1846

ovo glasanje je realno i meni se bas svidja user posted image a ne ono preko fb i da se vide clanovi to je skroz bzv user posted image

Svi hvale i tapsu Dunji kad postavi nagradu a kad krenu glasovi onda haos bzv

clock-img

01.12.2011, 14:59

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

IZVORNA PORUKA: dunja RR

U svakom slučaju, Aksa je na ovoj temi dobila super reklamu, tema nikad aktivnija user posted image

da li je ovo za njih "super" reklama ?!

oni su zbog zloupotrebe glasova obustavili konkurs za male manekene, pitam se kako bi reagovali na ovako nesto...

clock-img

01.12.2011, 15:17

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

no, na stranu sve... ja sam zaaista prezadovoljna kako sam prosla, hvala svima puno na glasovima, narocito na onim iskrenim user posted image

da se pesmica nije izdvojila sama po sebi ne bi sa moje strane bilo nikakvog dodatnog truda za pobedu, pp sam slala tek kada sam shvatila da to i konkurentkinja radi... zao mi je sto sam izgubila na taj nacin, ali sta da se radi... da je neka druga, bolja pesmica u pitanju mozda bi je cak i podrzala, jer ima divnih pesmica i uvek je bilo.

clock-img

01.12.2011, 15:23

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

Imam posla, zaključavam temu, pobednika znamo.

clock-img

01.12.2011, 15:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30480

IZVORNA PORUKA: AndreaK

IZVORNA PORUKA: dunja RR

da li je ovo za njih "super" reklama ?!

Da jeste, fenomenalna čak šta više!

Toliko vas se bije oko njihovog proizvoda, dovoljno je to reći.