cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo

clock-img

22.04.2013, 12:54

clock-img

Ana RR

pencil-img

34375

Možeš tako, LO. user posted image

Nina, ništa strašno, svako uvodi po nekom svom nahođenju a ni preporuke lekara se ne podudaraju. U ovoj mojoj knjizi piše da je dobro krenuti sa ćuretinom umesto piletine i jagnjetinom umesto junetine jer se smanjuje mogućnost alergijske reakcije. Ja nisam imala gde da nabavim svežu jagnjetinu pa sam je davala kroz kupovne kašice.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.04.2013, 12:57

clock-img

little_one

pencil-img

4663

To sam i ja procitala u ovoj mojoj knjizi...a koliko sam ja shvatila u danasnje vrijeme sve moze i nista ne moze da se uvodi u bebinu ishranu...tako da je najbolje dobro se informisati i odluciiti i pratiti svoju bebu sta joj pase a sta ne...

Jagnjetinu sam i ja uvela samo preko kasice jer ne znam gdje da je nabavim a i ja je bas nesto ne mirisem da bih je kuvala u kuci...ostalo moze...

Ko ce sad da nam otvori novu temu jer smo stigle do 100te strane user posted image

clock-img

22.04.2013, 12:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34375

Evo ja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image