writing-img

RE: Rekviziti za kupanje

clock-img

02.07.2016, 09:04

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Onda vrecamo se na temu, nas glavni rekvizit lavor i patkicauser posted image Lesice izvini sto skrecemo malo, zanele smo seuser posted image

clock-img

02.07.2016, 23:10

clock-img

muzicarka

pencil-img

641

Mi jos nemamo rekvizite jer je beba mala.... Poslednjih nekoliko puta je kupamo tako sto ja sednem na kadu i noge stavim ka unutra, bebu stavim na moje noge , drzim rukama , suprug drzi tus, ja je samponiram a on je ispira.... Lakse nam je..... Ne znam da li bih uspela da je okupam sama sada kad je ovako mala zbog kose i usiju.... U toku dana je tusiram sama na lavabou sama, bez kose....

clock-img

02.08.2016, 12:49

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ovo mi se jako svidelo

user posted image

Posto imamo tus kabinu , jedva imam mesta za kadicu i ovo bi nam super doslo. Jel koristio neko?

clock-img

02.08.2016, 13:35

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

ASN jesam ja, pogledaj na prethodnoj stranici. Ako može da se odvoji kad se vadi dijete onda OK, u suprotnom oni zaglave nogice pa plaču. Ja sam koristila dva puta sa L, a sa ovo dvoje nisam nikako čini mi se.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

02.08.2016, 13:51

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sad sam videla ... eto nisam citala unazad. Vidim niste bas zadovoljni user posted image

Ja razmisljala posto nam je kupatilo malo , i onda s kadica samo premesta s jednog mesta na drugo. A u poslednje vreme ga stavim na kupka i u kadi tus kabine napunim malo vode i tako ga kupam, lakse mi. Hmm razmislicu jos o ovome.

clock-img

02.08.2016, 14:00

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Anck, a cemu sluzi? Da dete sigurnije sedi? Ne znam da li ti to treba u opste. Ja Iku od kad je krenuo da sedi tako kupam, malo ga pridrzavam i to je to.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

02.08.2016, 14:04

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa ne, eto kad jos nije stabilno da moze samo da sedi i da se brcka..tako nekako. Ucinilo mi se zanimljivo ali...

clock-img

02.08.2016, 14:21

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Ideja je dobra, da može da sjedne u tome dok ga kupaš i da bude stabilno, samo eto kažem konkretno taj naš je bio takav da ne može da se rasklopi da ga izvadiš i onda muka s nogicama, onako klizavi, još se oni obično ukoče i iprave noge što mogu više. Muka user posted image Ali ako se može dijete fini staviti/izvaditi iz toga, onda što da ne. Vidi u prodavici da li je rasklopivo, probaj na suvom da vidiš kako će se ponašati pa ako valja onda možeš i da uzmeš.

clock-img

02.08.2016, 20:05

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja ti preporucujem opet, lavor :-) sedne na guzu i brcka se, uziva...

clock-img

02.08.2016, 23:35

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

E danas me nešto asociralo na ovo pa da napišem. Stavla sam malu u ljuljašku od sestre. Ljuljaška je Chicco i pokvario se neki dio i isto ne može da se podigne onaj dio između noga. Uglavnom stavila sam je unutra, ali kad sam krenula da je vadim poslije haos. Ispružila noge, počela da vrišti, jedva sam je izvukla. Isto takav sam problem imala sa ovim za kupanje, pa eto da znate na šta mislim ako vam se dešavalo i ovo sa ljuljaškom....

clock-img

03.08.2016, 06:51

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Anck, a cemu sluzi? Da dete sigurnije sedi? Ne znam da li ti to treba u opste. Ja Iku od kad je krenuo da sedi tako kupam, malo ga pridrzavam i to je to.

Slazem se skroz.po meni je bespotrebno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.10.2016, 15:05

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

imamo zutu patku , koja pokaze ako je vrela voda i obozava je

clock-img

10.11.2016, 11:29

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Maraj evo na ovo sam mislila klik

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

10.11.2016, 13:46

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Emice ja ovo nisam vidjala. Kako se dete kupa u tome? Jel se stavi u kadicu ili kadu? Ne znam kako funkcioniše

clock-img

10.11.2016, 14:24

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Maraj, da sjedne u to, vrlo je prakticno!

clock-img

10.11.2016, 14:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

U kadu stavis,ono se dole zalijepi,stavis ga sjedne i uzivas.Moze od pola godine tu.
Potrazi sjediste za kadu,mozda nadjes user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

31.07.2017, 14:37

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sad se brckamo ovako, bez ikakvih pomagala , vejiki smo! Uvek mu ubacim neke igrackice ali naj zanimljivije su prane bocice od kupki i sl.

clock-img

31.07.2017, 14:55

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Kupili smo joj pre neki dan onu koficu za plazu i kanticu za polivanje,sa tim se sada kupa.Imamo i neke gumene.

clock-img

31.07.2017, 15:11

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mi sad volimo da se kupamo sa lutkom

clock-img

08.08.2017, 12:47

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Čim je otpao pupak počela sam da ga kupam u ležaljci(frotirska).Lepo legne,ja napunim kadicu,on se banja.Obožava.Sve duže i duže je u vodi.Kada zahladni biće muke žive da ga ranije izvadim uz vodeuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

08.08.2017, 22:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

I David sad sjedi ovako,ustvari puze po kadi.Dora mu ubacuje patkice i uziva.

clock-img

08.08.2017, 23:47

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi smo Nini kupili pre neki dan u Jumbu onu patkicu sto pliva po vodi,navije se i ide.Mnogo je slatka,svidja joj se.

clock-img

09.08.2017, 07:59

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Veselice i meni je preslatka.Čim počne da sedi kupiću je.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

09.08.2017, 18:16

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja proslog leta kupila takvu ribicu ali nije izdrzala do mora, vrlo brzo se pokvarila...

clock-img

09.08.2017, 18:23

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ja ne znam staje to, prvi putcujem.
Mi se tusiramo i peremo kosu u tus kabini, sada i nema neku funkciju kadica. Ali uziva iovako i onako.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!