writing-img

RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima

clock-img

14.09.2010, 16:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Moj mrvica je za 7 dana dobio samo 90guser posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

14.09.2010, 16:40

clock-img

Anoniman

Joj minauser posted image Jeste išli u dz,šta kažu lekari?( ili si ga sama merila?)

clock-img

14.09.2010, 16:41

clock-img

minavb

pencil-img

12959

U DZ sam ga merila. Kazu malo je dobio. Treba doktorka da mi organizuje pregled kod dr Perisica u Tirsovoj pa cemo da vidimo sta on kaze. Mrvica moja malauser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

14.09.2010, 20:53

clock-img

Verus

pencil-img

11942

mina mojauser posted image

clock-img

14.09.2010, 21:06

clock-img

Anoniman

Uh, mina...valjda će ti u Tiršovoj konačno reći šta možeš da uradiš, kako da pomogneš mališiuser posted image

clock-img

14.09.2010, 21:22

clock-img

Ana RR

pencil-img

34438

IZVORNA PORUKA: minavb

Moj mrvica je za 7 dana dobio samo 90guser posted image

Uh user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.09.2010, 22:12

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

U DZ sam ga merila. Kazu malo je dobio. Treba doktorka da mi organizuje pregled kod dr Perisica u Tirsovoj pa cemo da vidimo sta on kaze. Mrvica moja malauser posted image

jao mina bas mi je zao... pa rucka li ista ???

clock-img

15.09.2010, 07:47

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

eh cico, barem su te poslali kod lekara, a ne da se mučiš sama

user posted image biće na kraju sve ok user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

15.09.2010, 07:49

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

jao mina bas mi je zao... pa rucka li ista ???

Slabo, ni do 500ml ne doguramo. Juce sam ga opet hranila u snu i nekako nakupismo 530ml.user posted image

clock-img

15.09.2010, 08:41

clock-img

Anoniman

Ako ništa drugo mina, makar se pomerate sa mrtve tačke u smislu da su pedijatri napokon shvatili da ti beba ne jede (što im ti ponavlajš već neko vreme), i napokon ćeš otići kod specijaliste i rešiće se problem. Ljubim te user posted image

clock-img

15.09.2010, 10:42

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Mina, razumem tvoju brigu, i ja sam majka, i verujem da te ovo što ću ti napisati neže utešiti, ali.....
Moja jetrva ima devojčicu koja sada ima dve i po godine, preslatka devojčica, koja je dok je bila beba u prvom mesecu dobila SAMO 75gr. Meni je neverovatno da beba za čitav mesec može da dobije tako malo, ali s obzirom da bebe mogu i da smršaju onda ništa čudno. Ono što hoću da ti kažem je, da znam da ti je teško i da se puno brineš, ali evo primera da bebe koje su još manje dobijale od tvog Vanje posle budu potpuno zdrava deca, koja lepo napreduju user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

15.09.2010, 10:48

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Hvala vam, stvarno ste drugarcine!!!!user posted image

clock-img

15.09.2010, 10:52

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Mina koliko on treba da pijednevno, jel ono 120x6 ili x7, dr Perišić je sjajan ali mislim da ga je teško uhvatiti poslednje što znam da je bio u Italiji na kongresu u avgustu stalno negde putuje, zato ti je možda bolje da pozoveš Bel Medic i zakažeš kad on ima slobodno. U Tiršovoj je stalno u nekoj fgrci, on je i šef katedre za Pedijatriju..... Postoji tamo i dr Radlović za kog isto kažu da je odličan dečiji gastroenterolog. Koliko je dobio za mesec dana?

clock-img

15.09.2010, 10:55

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Sad videh 90 grama za 7 dana. 90x4  je 360 gr. Moj straiji sin je za prva dva meseca dobio 275 i 250g i pedijatar rekao, dobro je ne gubi u težini, a sad ima 13 god i nosi patike 44 i 180 cm je visok, biće Vanja veliki snažni vaterpolistauser posted image .

clock-img

15.09.2010, 10:58

clock-img

minavb

pencil-img

12959

410 za mesec dana.
Ulovili smo dr Perisica, sutra u 7:30 idemo kod njega a ulovila nam ga prijateljica koja radi na kardiohirurgiji.
Inace, Vanja bi trebao da jede 5x150ml, a mi jedva doguramo do 490ml dnevno.
Bice on veliki Mihi, ima na koga, samo mu drasticno opada napredovanje i kolicina koju popije, pa je ta nasa prijateljica mislila da je vreme da se reaguje.

< Poruku je uredio minavb -- 15.9.2010 11:00:00 >

clock-img

15.09.2010, 11:10

clock-img

upgrade011

pencil-img

193

Joj, pile malo. Mina, nije mi jasno,  jel on odbija da jede, izbacuje cuclu i sl. ili se uspava dok jede?   Nadam se da ce ti nesto pametno reci i pomoci taj Dr sutra.

clock-img

15.09.2010, 11:14

clock-img

dancee

pencil-img

17

nisto ne mu je na vanja mina,moj sin je jeo u snu ali dobro napreduvase ovie sest meseci,jas go nosev kaj nadobrite doktori i sve izleze ok,dete je takvo

clock-img

15.09.2010, 11:15

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Pljuje. Nekad se smeje u cuclu, nekad rezi, nekad place...kako kad, bitno da nece da pije. Dudu povuce, a flasicu nikako. Totalno smo off, necemo vise ovde o tome.

clock-img

15.09.2010, 14:42

clock-img

Anoniman

mina prava si hrabica user posted image
imas i moju podrsku,bice sve u reduuser posted image

clock-img

15.09.2010, 14:58

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Mina draga,jesi li probala da mu promenis mleko?
Mozda mu ne odgovara to koje pije?

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

15.09.2010, 15:03

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Odbija Novalac i Aptamil. Probacu i Nestle pa da vidimo.

clock-img

15.09.2010, 15:24

clock-img

upgrade011

pencil-img

193

Pljuje. Nekad se smeje u cuclu, nekad rezi, nekad place...kako kad, bitno da nece da pije. Dudu povuce, a flasicu nikako. Totalno smo off, necemo vise ovde o tome.

To mi izgleda kao kad mom bebcu dajem (citaj uvaljujem) vodu i li caj. Mozda mu se stvarno ne svidja ukus (bilo bi super da je to resenje za tvoje muke). Nestle je bas ukusno mleko - ja bi ga pila user posted image
I jesmo totalno off...

clock-img

16.09.2010, 14:28

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Una sa godinu dana ima 9160g i 75cmuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

17.09.2010, 10:07

clock-img