IZVORNA PORUKA: Yula
Moja je greska sto sam ga cesto vodila na razlicita mesta na merenje, pa su se cesto merenja nepodudarala, ali dobro, vazno je da je sve u plusu.
Ma ovo merenje sada je bilo vanpametno, u onoj kutiji, savila joj glavu, pa joj ja nekako ispravih, a noga joj do pola bila savijena... mi smo izmerili 73cm kod kuće, tako da to je tu negde sa tom savijenom nogom..
Nama je nutricionista rekla da joj od 4og dajemo milupa kašicu pirinač kukuruz,a sada ova dr kaže da nismo smeli pre sedmog kukuruz jer on goji, pa zato sa 6 meseci trebalo da ima 7700, a ona sa 6 i po ima 8580, i to je mnogo... mislim, kada krenu sa tim idejama, dođe mi da zakoljem nekog.. meni ona ne izgleda debelo.. jeste ona velika, ali je i dugačka, mada šta znam, možda sam pristrasna
Mada evo vidim, deca sa sedam meseci imaju težinu i dužinu kao mi, ali rođena sa mnogo manje, tako da je to ok valjda, a vidm i tvoj je baš visok, gledam druga deca nemaju 83cm sa godinu dana, bravoi za vas
< Poruku je uredio Ivence -- 30.7.2012 11:02:59 >