IZVORNA PORUKA: Anhelito
Onda mi je jedna sestra rekla da mi neko donese vestacke bradavice i to me je spasilo. Jedino sto je razlika kod tebe i mene sto je on ipak dobijao dohranu. Kada su videli da ja ne mogu da ga nahranim uvek su ga odnosili na dohranu. Steta sto su te tako mrcvarili :/
Isto tako, muž mi je u sred noći donosio veštačke bradavice i to me je spasilo, ali ipak ja nisam imala dovoljno mleka da se on najede i odspava. Hteo je da bude non stop na sisi jer je bio gladan. Ali kad smo dočekali jednu divnu sestru, ona je prokomentarisala samo da se treba potruditi ali ne i mučiti i odnosila ga na dohranu, a pre dohrane je dolazila da kaže da ga podojim da izvuče šta ima. I bilo je ok.
Kad sam krenula kući pitam ja pedijatra, neka dr. Nikolić, koju dohranu kući da mu dajem, jer nemam dovoljno mleka, veruješ li da mi je odgovorila da ga dojim koliko god on traži i ne koristim dohranu! Ja opet ponovim da nemam dovoljno i da ta varijanta nije uspela ni u porodilištu, ona opet svoje pa biće polako. Da, ja ću mislim se da sedim sa detetom na dojci celi dan, ono jadno umorno od dudlanja i gladno, ja umorna, a ti ćeš da mi skuvaš pritom, opereš, opeglaš... I sama sam kupila Humanu i sada sikimo koliko ima pa dohranu... I šta je uradila, još gore, samo sam sama birala dohranu umesto ona da mi preporuči. Kao da je dohrana neki tabu, e to takvo forsiranje mene izluđuje!
A kako si ti dojila kući kada ste došli Anhelito? I koliko dugo?