Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

ja stvarno nisam znao sta znace opekotine i kolko su bolne dok sam nisam to osetio i zato zelim da vam objasnim kako lako i cime sam se izlecio od opekotina na licu 2 a na delu obraza i desnom uvetu 3 stepen opekotina. Upalio mi se auto u voznji i u trenutku izlaska iz auta plamen mi je zakacio desnu polovinu lica. Bolovi su bili uzasni. Probao sam sve zivo, prvo od lekara pa nadalje i tako buducih 24 sata (plikovi ogromni a bolovi uzasni). E onda se javlja zena cija baba ima 100% prirodan melem za opekotine OPEKO-STOP, bolovi su brzo nestali, a kad vam kazem da nemam oziljak kao posledicu jer je lice u pitanju onda je za neverovati. Posle jos nekih iskustava na tudjim primerima mogu da kazem da ako ga imate kuci pri ruci u trenutku nezgode bol nestaje u roku od 5 min., a plikovi se ne pojavljuju. Baba i njen OPEKO-STOP su cudo. Mozete da ga nadjete na facebook. pozdrav