Poslednji tekstovi

Zašto moj mališan „ratuje“ sa tanjirom?
Da bismo razumeli zašto naš mališan zatvara usta ili okreće glavu, moramo na trenutak ući u njego...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Počinje eZakazivanje termina za upis u prvi razred
Od 23. marta biće dostupna usluga eZakazivanje termina za upis i testiranje deteta u prvi razred ...
Škola

ja stvarno nisam znao sta znace opekotine i kolko su bolne dok sam nisam to osetio i zato zelim da vam objasnim kako lako i cime sam se izlecio od opekotina na licu 2 a na delu obraza i desnom uvetu 3 stepen opekotina. Upalio mi se auto u voznji i u trenutku izlaska iz auta plamen mi je zakacio desnu polovinu lica. Bolovi su bili uzasni. Probao sam sve zivo, prvo od lekara pa nadalje i tako buducih 24 sata (plikovi ogromni a bolovi uzasni). E onda se javlja zena cija baba ima 100% prirodan melem za opekotine OPEKO-STOP, bolovi su brzo nestali, a kad vam kazem da nemam oziljak kao posledicu jer je lice u pitanju onda je za neverovati. Posle jos nekih iskustava na tudjim primerima mogu da kazem da ako ga imate kuci pri ruci u trenutku nezgode bol nestaje u roku od 5 min., a plikovi se ne pojavljuju. Baba i njen OPEKO-STOP su cudo. Mozete da ga nadjete na facebook. pozdrav