cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Manikir ( lak za nokte, nadogradnja, nega noktiju...)

clock-img

29.06.2018, 09:02

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24838

Maraj, jedino ti ostaje obicni lak user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.06.2018, 18:09

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja sad u Grckoj uzela neki fast dry rozi
Taman da ga picim dok sam kap preplanula super stoji.

clock-img

29.06.2018, 18:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao sto sam ja videla jednu preplanulu devojku u crnim sandalama, a na nogama narandzasti lak. Joj sto dobro izgleda

clock-img

29.06.2018, 19:57

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Moja A danas dobila Opi lak u mnogo lepoj nude boji.

clock-img

29.06.2018, 20:10

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ja obozavam opi. Divne su im boje

clock-img

29.06.2018, 20:12

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Opi i essie su najbolji,a opi ima najlepse boje i cetkicu.

clock-img

29.06.2018, 20:14

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Maraj

Jao sto sam ja videla jednu preplanulu devojku u crnim sandalama, a na nogama narandzasti lak. Joj sto dobro izgleda

Pa to sam bila ja user posted image

clock-img

29.06.2018, 20:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Essie nisam probala. Al opi mi je super. S tim sto sad redje mahem i njega. Ceo dan po kuci...oguli mi se i on

clock-img

29.06.2018, 20:15

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Maraj

Pa to sam bila ja user posted image

Pa anck sto ti dobro stoji narandzasti lakuser posted image

clock-img

29.06.2018, 20:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ahhhh znam hvala ti user posted image

clock-img

29.06.2018, 20:57

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24838

Opi ima prelepe crvene nijanse.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.07.2019, 13:01

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Da malo temu osvezim. Dugo se nije pisalo.
Narucila sam kinesku opciju primer, baza, gel lak u boji i top coat. Sada bas ovog trenutka suncam noktice u lampici.
Prvi put sam uradula i to bas lepo. Zadovoljna sam i ostavicu ga ovog puta da stoji da vidim koliko ce da izdrzi. Ali sve pohvale za celu hemiju koja treba za ovu lepotu.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

25.07.2019, 13:03

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Hahaha ja sam isto to narucila pre nedelju dana, dve boje, bazu i top coat :))) jel onaj u pljosnatoj ili okrugloj bocici? Ja narucih okrugli jer mi na slikama deluje kao da je boja jaca..

clock-img

25.07.2019, 13:07

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Moj je neki pljosnati, ali nesto mi se boja skida, oh kako sam se sada iznervirala. Lepi ce biti, ali hocu da mi se ne skida lak u boji kada mazem top coat.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

25.07.2019, 13:19

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Sacekaj da se dobro osuse u lampi.. i meni se to desavalo sa onim u kutijicama u boji, koje sam kupovala kod masih kineza, razmazuje se i mrlja. A ove nahvalili pa rekoh ajde da probam :) jedva cekam da stignu, ako budu dobri, ostavljam link

clock-img

25.07.2019, 13:25

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

mSM DA BAZA NIJE DOBRA. dA LI JE BAZA KAO PRIMER SKORZ TECNA I SUSI SE NA VAZDUHU ILI JE KAO PROZIRNI LAK ZA NOKTE, TE GUSTINE. sVE MSM DA SAM SE IZRADILA PRILIKOM PORUDZBINE.

clock-img

25.07.2019, 13:30

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

I ovo sto sam ja narucila je takvo, al se susi u lampi (koliko videh na onom videu sto ima na aliju)... nemam pojma, ni ja do sada nisam tako radila, uvek sa onim iz kutijice, koji je gust bas..

clock-img

25.07.2019, 13:39

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

https://dodaj.rs/image/LoNlfY
Evo kakvi su ispali, necelak ispod lampe da se stegne. Zato je top coat beton iste sekunde.

clock-img

25.07.2019, 13:41

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

MimaKos daj link

clock-img

25.07.2019, 13:44

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

IZVORNA PORUKA: vocicana RR

MimaKos daj link

US $0.49 35%OFF | MORDDA 5 ML Nail Gel Polish For Manicure UV LED 60 Colors Nail Varnish Hybrid Semi Permanent Gel Lacquer Nail Art Design Tools https://s.click.aliexpress.com/e/bFIqSUrQ

evo, ali mi jos nije stiglo, ne znam kakvi ce biti . Nesto nece link lepo da mi odradi, ukucaj Mordda i izlaze prvi, oni kao okrugli, ili probaj da iskopiras odavde

< Poruku je uredio MimaKos -- 25.7.2019 13:48:41 >

clock-img

25.07.2019, 13:54

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Hocu jel ti se svidjaju moji sada?
Nasla sam ovo sto si postavila, narucujem za par dana, i lampu veiku. U necemu gresim, ali ovaj lak je sa sljokicama, nije mlecna boja, zato se tako i razlije. Odmah sada idem da kupim neki.

< Poruku je uredio vocicana RR -- 25.7.2019 13:59:19 >

clock-img

25.07.2019, 13:57

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

:) mnogo ti se razmljao taj lak, jos oni kazunu 5 slojeva da bi dobili boju.... a da probas sa obicnim lakom za nokte? Pa preko top coat? (Ja sad stavim obican za izlivanje, pa preko lak, pa preko opet obican za izlivanje. 

clock-img

25.07.2019, 14:01

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Sledeci put cu tako uraditi. Sada sam zadovoljnija nego prosli put, jer sam fijasko napravila ne znajuci da ce se od top coat laka onako povuci boja. A to je zato sto nije krecna boja bez dodatka skljokica nego ovako lak.

clock-img

25.07.2019, 14:04

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

user posted image    evo kako meni ispadne, ovako sa obicnim lakom, i.providan gel ispod i preko... nije nesto najpreciznije, ali se ne skida tako kao kad je samo lak, a ruke su mi non stop u vodi..

clock-img

25.07.2019, 22:44

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

MimaKos ja sam danas gresku napravila, sada sam sastrugala boju, upravo zavrsavam levu ruku. Slika sutra.user posted image
Super su ti noktici.