cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pohvalimo se našom decom

clock-img

16.05.2024, 19:21

clock-img

dunja RR

pencil-img

30262

Sve razumem Tizi, nego sam bila nedorečena, ih ma gleda i on telefon (ne baš u količni kao njegovi drugari), ali gleda i on, i otimam ja to, borim(o) se user posted image , pa je eto pred samo takmičenje skontao da su bolji ti zadaci od telefona (a sad koliko će ga držati, videćemo), zato i kažem, razumele smo se. user posted image

I to što kažeš za ovo dalje, mada pre bih rekla da će mu se dopasti fizika, ono što ja nisam volela, pored matematike user posted image (hemiju jesam, i to vrlo). Au čoveče, koji sam antitalenat bila za matematiku i fiziku, a to sam otkrila tek u gimnaziji, da sam bar malo ranije, ne bih upisala prirodno matematički smer.

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Ma kad sam pomenula vezbanje mislila sam na ono sto si ranije pisala kako je rekao sto da gledam telefon kad ima ovoliko zanimljivih zadataka, u tom kontekstu sam pomenula mog lenstinu😂Da, puno dece upise matematicku posle sedmog, tj puno njih proba, ali ne prodju svi. Nekad prodju oni za koje mislis da nece. Moj sin ima drugara koji je tako upisao i drugog kog nisu primili, a stvarno je genije za matis, deda mu je bio profesor na matematickom fakultetu.. Ali polako, tokom skolivanja mozda otkrije da vise voli fiziku ili hemiju, nije ni to iskljuceno. Verujem da sta god da odabere, da ce biti super uspesan. 
< Poruku je uredio dunja RR -- 16.5.2024 20:07:00 >


_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Poslednji tekstovi

article-img