writing-img

RE: Matursko veče

clock-img

24.06.2025, 20:08

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19093

Čekamo Flam i njenog anđela i Sanjicinu violončelistkinju u četvrtak ako sam dobro zapamtila 😊

clock-img

24.06.2025, 22:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27077

T ima maturu 1. jula. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

24.06.2025, 22:20

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19093

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

T ima maturu 1. jula. user posted image

Joj sto li sam mislila u cetvrtak 😏🤔

clock-img

24.06.2025, 22:31

clock-img

flamingos

pencil-img

25638

Mi imamo u četvrtak.

clock-img

24.06.2025, 23:23

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19093

Znala sam da neko ima u cetvrtak 😊

clock-img

28.05.2026, 15:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34451

Gde obući dete od 65 kg i skoro 2 metra 😄

Našla sam neki sajt koji pravi garderobu za visoke i mršave i, iako ne dostavljaju van EU, uspela sam nekako da poručim. Ali… nisam ni obratila pažnju da sam uzela slim varijantu, pa su pantalone malo uže nego što Marko voli, tako da nisam sigurna da li će ih uopšte nositi. Baš su lepe, neka svetla ledeno siva boja.

Rezervna opcija su pantalone koje nam šije šnajderka, ali su tamno sive i iskreno nisam oduševljena bojom, volim svetlije varijante ali njemu su ok, što je najvažnije.

Treća varijanta su farmerke, koje tek treba da proba, ali su neki extra long model.

Treba još da nađemo nešto gore (nisam sigurna da li košulja ili majica) i patike. Njemu je najbitnije da mu je udobno i da ga ništa ne steže. Matura je krajem juna, valjda ćemo do tada sve rešiti 😄 Ja gledam online i planiram ciljano da kupim, šetanje po tržnim centrima i radnjama ne dolazi u obzir.

I tako… user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.06.2026, 10:59

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24884

Anci, sta ste tacno odlučili na kraju? 

clock-img

08.06.2026, 09:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34451

Još nismo otišli da kupimo patike i majicu user posted image njemu se ne žuri a ja bih to da rešim.

Ja bih volela da obuče svetle pantalone, on mislim da naginje ka tamnijim. Kako god bude hteo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

14.06.2026, 09:54

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24884

Ma, nek odluči sam. Secas se kako je sin za rođendan bio sav u crnom. Sad je izabrao sve svetlo za matursko. 

clock-img

15.06.2026, 10:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34451

Pa da, neka sami biraju. Brinulo me je da li ćemo uopšte naći pantalone a sada ima i da bira user posted image