cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Matursko veče

clock-img

30.05.2025, 10:57

clock-img

Peace*

pencil-img

4887

Mi ove godine imamo dve maturske večeri.

Luka završava gimnaziju.
Stajling: crno! user posted image Za sada je kupio crnu košulju, i hteo je crne farke, ali izgleda će ipak poći da nađe crne pantalone, obzirom da će mu pratilja imati glamurozan haljetak. Dopada mu se i ideja sakoa, ali matursko veče je 22.06., i puno mu je košulja dugi rukav + sako.

Marko završava osnovnu.
Stajling: bela košulja, farke, bele patike. Prosto ga mrzi da ide u šoping i ima Lukinu košulju od male mature. user posted image U njihovom razredu ima duplo više dečaka nego devojčica, tako da idu dva dečaka na jednu devojčicu. Matursko veče je 07.06.

clock-img

30.05.2025, 15:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18964

Peace, očekujemo slike momaka (sakrij lica, da vidimo stajling 😊)
Duga teget haljina i bež patike (jer ako obuje štikle ode preko 190 cm 😂) 
Planirala je i neku teksas jaknu preko, ali, kako prognoziraju preko 30 stepeni narednih dana, možda i preskoči.

clock-img

31.05.2025, 15:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27006

Nasa je kraca haljinica pufnasta, sa patikicama.user posted image Jedva prezivesmo ovu kupovinu. user posted image Evo upravo smo zavrsili.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image