cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Srednja škola

clock-img

30.10.2024, 11:15

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Sanjice kako vreme prolazi, već stigosmo do srednje škole.H je baš umetnička duša, nadam se da će upisati  ono što želi.A T je već opredeljena za medicinu. 

clock-img

30.10.2024, 17:59

clock-img

Tiziana

pencil-img

2663

Sanjice, nisam uspela nista da saznam. Kod mene na poslu niko nije isao u ovu skolu. Ili su isli u dizajnersku, ili onu Tehno art na Zvezdari ili u gimnazije pa posle studirali Primenjenu..Sto se tice medicinske, mislim da u kom god gradu, to je jaka skola i sa njom nema greske. U pojedinim gradovima je potrebno vise poena za medicinsku nego za gimnaziju. 

clock-img

30.10.2024, 23:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27003

Hvala Tizi, u svakom slucaju.
Anck problem kod T sto joj sve ide.user posted image Bas smo to mm i ja pre neki konstatovali. Samo se ona previse ne cima kao sto radi Sofi.
Tizi, u pravu si za medicinsku. I kod nas je isti slucaj. Jaka je.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.05.2025, 06:41

clock-img

lesica

pencil-img

12018

Dobro jutro, dobro jutro.

Da li su krenule pripreme za srednju? Kakvi su planovi?
L je polagala prijemni za specijalizovano odeljenje za biologiju i hemiju i sa vrlo visokim bodovima položila isti, među prvih petoro je u Beogradu. Tako da se plan da upiše to odeljenje u V gimnaziji lagano ostvaruje. Sad samo još da sačeka i završi sa završnim ali svakako je sad lagana i relaksirana.

< Poruku je uredio lesica -- 12.5.2025 6:43:26 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

12.05.2025, 08:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Hello Lesi 😘
Ivka će matematičko neko u nekoj od gomnazija. Ova gimnazija u koju ona hoće se seli zbog renoviranja na drugi kraj grada pa gledamo šta i kako. Niko ne dajei nfo koliko dugo će trajati renoviranje a još nije počelo. 
Mi zadovoljni probnim, ona zadovoljna 😊

clock-img

12.05.2025, 10:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25498

Ćao Lesi.Svaka čast.Čestitamo!Mi smo prezadovoljni probnim.Nadamo se još boljim rezultatima na završnom.Moje dete planira medicinsku.Videćemo.Podršku ima od nas,a odluka je njena.

clock-img

12.05.2025, 13:21

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Ja po mom detetu vidim da probni prijemni ima smisla. Ona mnogo opuštenija sad kad je videla kako to izgleda. 

clock-img

12.05.2025, 17:44

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27003

Браво за Ленку.user posted image

Ми ћемо дефинитивно медицинску.user posted image Код нас је медицинска јача од гимназије, тако да ће требати високи поени. Т их има, само и завршни да добро уради. Она ће да стави и гимназију језички.
Задовољни смо како је урадила пријемни. Математика је мало лошија, али с обзиром да им није држала припреме ништа чудно. Кренула је приватно.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.05.2025, 18:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

Bravo za Lenku user posted image nisam ni sumnjala!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

12.05.2025, 19:11

clock-img

lesica

pencil-img

12018

Dakle, pripreme su u toku!
Ne sumnjam da će sve devojke upisati baš ono što žele i planiraju user posted image

Ivanka, da, znači im taj probni da vide koncept i na kraju procene nivo znanja u datom momentu a na taj način su videli i sve slabosti po pitanju istog, a za koje sad realno imaju dovoljno vremena da poboljšaju i bolje pripreme. Sve u svemu, očekujem da će ovde biti lepe vesti krajem juna.

P.s. Sve same devojčice sad upisuju, koliko mi se čini user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

12.05.2025, 19:51

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Što reko mm "samo nek upiše nešto" 😂
GIRL POWER 😂 
Mislim da su sledeće godine na redu dečaci 😁

clock-img

12.05.2025, 20:37

clock-img

Tiziana

pencil-img

2663

Bravo za devojke! Ne sumnjam da ce sve upisati sta zele!Lesice moja drugarica predaje u V, kaze da je to hemijsko biolosko po pravilu izuzetno kvalitetno odeljenje,dok ce istorijsko geografsko da ukinu jer kapacitet ucenika nije na ocekivanom nivou.

Medicinske su i u Bgd jake, iako su gimnazije jos uvek nesto jace, ali znam da je po manjim gradovima u poslednjih par godina  dosta jaca od gimnazija.

Mi ove godine pauziramo pa sledece god cerka dolazi na red. Tako da ce biti i po koja devojcica :-)