writing-img

RE: Survivor

clock-img

31.05.2024, 12:55

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

A ona scena iz prošlog survivor plus, kada voditeljka pita Vesnu da li se čula sa Varjom i Ivanom, i Vesna kaže ne, nismo se čule. A posle jedno 10 minuta pita Martinu sa kim se čula, a Martina kaže da, čula sam se svima, svi smo u dobrim odnosima, Varja i Ivana su me zvale da vide kako sam zbog povrede. I onda kaže, ma svi smo u dobrim odnosima, pa jel tako, i okrene se ka Vesni, a Vesna smrknuta user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

31.05.2024, 13:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34371

I meni je nešto bilo mlako, pogotovo za Luku, čini mi se da nisu iskreno radovali njegovoj pobedi. Nisam gledala do kraja, nisam videla kada su se javili.

Ja sam potpuno zaboravila da je prošle godine pobedila Antonia, ne znam zašto sam nešto bila ubeđena da se ona povredila i da je na kraju pobedio Denis, ili kako se već zove onaj dečko. Još kažem mm sinoć, šta je ovaj Boki prolupao, sto puta je rekao kako je posle dve sezone pobedio muškarac user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

04.03.2025, 15:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

Jel ste gledale sinoć?

Ja sam onako na preskoke, nemam još baš jasne utiske, samo mi naši muškarci deluju prenabildovano, svi su isto građeni, iste frizure, brade...možda jedino veterinar izgleda koliko toliko prirodno. I videh na kraju da su ga već uzeli na zub, kad pre user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.3.2025 16:37:44 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

04.03.2025, 16:04

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

Čak bih na osnovu onog uzorka od sinoć mogla da zaključim da su muškarci takmičari prilično opterećeni izgledom za razliku od žena takmičara, posebno u žutoj ekipi, koje ne deluju baš fit user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

04.03.2025, 16:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34371

I mi smo nešto malo videli, mm prebacivao stalno na nešto drugo. Ona naša manikirka mi je toliko poznata da me mozak zaboleo od razmišljanja odakle je znam user posted image

Toliko su slični profili ljudi iz sezone u sezonu da više ne moraš ni da gledaš, sve možeš da pretpostaviš.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

05.03.2025, 01:13

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

Odnah krenulo ogovaranje, kritike, upiranja prstom, kalkulisanja.... Grrrrr

clock-img

10.03.2025, 19:49

clock-img

Tiziana

pencil-img

2661

Poceli smo da gledamo. Nisam sve gledala,ali jos se privikavam na nove takmicare..Ono sto je sigurno,ne mogu da pridju takmicarima iz prve sezone!!!

clock-img

11.03.2025, 10:28

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

To smo i mi zaključili. Tračare tračare i samo tračare. 

clock-img

25.04.2025, 18:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

Au šta je bre ono user posted image

Šta li će biti večeras, ja ne mogu Srđana više da pohvatam..., Sandra i Kaća su toliko ljubomorne jedna na drugu, Vukašin me podseća na Milana Kalinića i ne znam zašto ali me nervira više od Srđana. Milanka ja pa ja pa ja, ja majka kraljica, Ksenija ista Brnaba kad priča (inače, da li se Ksenija ijednom nasmejala zna li neko?), a Uroš tamo deluje jako čudno, jer je jedini normalan user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 25.4.2025 18:16:26 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

25.04.2025, 18:21

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

Haos, atomska bomba 😊

clock-img

25.04.2025, 21:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34371

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Au šta je bre ono user posted image

Šta li će biti večeras, ja ne mogu Srđana više da pohvatam..., Sandra i Kaća su toliko ljubomorne jedna na drugu, Vukašin me podseća na Milana Kalinića i ne znam zašto ali me nervira više od Srđana. Milanka ja pa ja pa ja, ja majka kraljica, Ksenija ista Brnaba kad priča (inače, da li se Ksenija ijednom nasmejala zna li neko?), a Uroš tamo deluje jako čudno, jer je jedini normalan user posted image

Ahahaha to smo i mi rekli za Kseniju user posted image

Od muških mi je Matija ok. Srđana bih zapalila user posted image od devojaka mi se ni jedna ne dopada, sad mi se čini da je ona devojka što je polomila zglob bila najnormalnija od njih user posted image

clock-img

25.04.2025, 22:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

Mi proslavismo Srđanovo ispadanje 😊

clock-img

26.04.2025, 17:58

clock-img

Tiziana

pencil-img

2661

I mi zmo juce slavilii.Retko odvratan tip!

clock-img

28.04.2025, 13:10

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

IZVORNA PORUKA: Tiziana

I mi zmo juce slavilii.Retko odvratan tip!

Ja sam mislila da ce ranije da se pobune i izbace ga, ali rekla bhlih da su se plasili/plasile.
Od prvog dana samo spletkari i podbunjuje. 

clock-img

29.04.2025, 13:05

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

A sinoć, koliko su se bolje obukli i sredili Hrvati, u odnosu na naše (osim Lare, ona haljina mi je bzv). Ali odlični su bili Goran, Ivan, Lucijano, a najbolje je izgledala Iva, mada zapravo od starta mi je ona najlepša i najprirodnija, podseća na Skarlet Johanson. I Nika koja je ispala je jako lepa, ona me podseća na mama kravu sa Ringeraje.

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.4.2025 13:06:03 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

29.04.2025, 17:33

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

A smešno mi bilo, sinoć ja gledam Survivor, a moja M kao spava, u stvari ne spava nego virka na TV. I odjednom kaže onako sama sebi, šta, nema Srđana, nije valjda da je ispao, pa kako? Ladno je navijala za njega user posted image , jer je najbolji na poligonu posle mi je obrazložila. A kada su se sredili rekla mi je da joj kod žutih na jbolje izgleda Lucijano, a kod nas Vukašin - Mico zašto Vukašin? Zato što ima tu žuto belu kosu user posted image

Meni je Lucijano malo femi user posted image

A recimo Marko koji mi je eto kao lepuškast(iji), nije mi ostavo sinoć neki utisak, u odnosu na Ivana, Lucijana i posebno Gorana, koji je baš sjajno izgledao. Moguće da je zato što je kod njih trojice promena bila frapantna, dok je Marko uvek lep, nemam pojma.

Ali ipak, niko kao Goran iz prve sezone user posted image
user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

30.04.2025, 09:16

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

Žuti ko na modnoj pisti, zeleni onAkO, nisu ostavili utisak.

clock-img

30.04.2025, 11:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34371

Ja ne mogu, kada vidim muškarca u onim kratkim pantalonicama i golim zglobovima, tačno bih bljucnula..

Ja se svaki dan iskidam od smeha onoj Kseniji user posted image mora da joj je brnaba neki rod user posted image

clock-img

30.04.2025, 11:32

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja ne mogu, kada vidim muškarca u onim kratkim pantalonicama i golim zglobovima, tačno bih bljucnula..

Ma da, ni ja to ne volim.

A bila sam na nekoj žurci pre neke dve nedelje, i bili su Survajveri iz neke sezone, ne sećam se koja je to sezona - Draga, Anja...ta ekipa. Isto su imali stajlinge koji su baš upadali u oči.
I nekako mi je bilo čudno što nisu uopšte visoki, a na TV su mi tako delovali, mislim na devojke.

< Poruku je uredio dunja RR -- 30.4.2025 11:33:49 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

30.04.2025, 11:35

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

A Ksenija i one tange, nekako bi je baš degutantno, uvek na pola TV blešti njena g....
Brnaba original, ali i položaj vilice, glas, mimika...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

30.04.2025, 13:03

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

Znači ne smetaju smao meni Speedo-s 😂
Najrazgolićeniji su od svih sezona. I na plemenski dolaze samo u kupaćem. 

clock-img

30.04.2025, 13:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34371

Ma da, još kada obuče duksericu koja padne preko dupeta pa se tange ni ne vide već deluje skroz gola... i kada priča rekla bih da joj je svaki pokret isplaniran da bi delovala pametno a zapravo samo ispadne brnaba user posted image grozna sam user posted image

Ivanka, ja uopšte nemam problem sa kupaćim gaćama na muškarcu, to mi je sasvim ok, ali te pantalonice na pola zgloba pa još neke espadrile na nogama user posted image baš je gadno videti.

clock-img

30.04.2025, 17:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

Najgore su obučeni od svih sezona.
Espadrilice 😂😂😂

clock-img

30.04.2025, 22:01

clock-img

dunja RR

pencil-img

30477

Jao bre ova Milanka, ja pa ja, uh, ne bih mogla sa njom ni pet minuta. Imala sam takve u staroj firmi, nema trunke odgovornsti za svoje postupk...a večita žrtva.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

01.05.2025, 02:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18949

Sad vidi da je debelo ugrožena i kuka kod žutih. Ko da mogu da joj pomognu.