U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.
Da li moze pomoć, imala sam 2 spontana, ovo mi je već treća trudnoća, menstruacija mi je trebala biti 19og marta, medjutim 14og i 15og marta sam dobila kao braon sekret i mislila sam da je jednostavno počela menstruacija, doktorka mi je rekla ako ne dodje menstruacija da uradim betu hcg i da stavljam utrogestan na 8h ako je trudnoća da krenemo sa terapijom na vreme, već posle prvog utrogestana stalo mi je krvarenje, u nedelju uveče sam uradila kućni test bio je pozitivan, u ponedeljak 16og marta sam uradila betu bila je 12, doktorka je rekla da uradim 18og marta opet gde je trebala da se duplira na 24 medjutim rezultat je bio 12.2, pa za 48h opet da proverim betu, da li neko imao sličnog iskustva, da napomenem da sam trebala tek 19og da dobijem i da li je mozda to jos uvek sve rano da bi beta tek tako počela da raste?