Ushtipak -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (10.3.2014 11:23:31)
|
Dunja, neka su se oni obradovali! Bas super! Degu, imas u nekim knjizicama tacno objasnjeno kako se kom uzrastu kaze otkud beba u stomaku. Vazno je da se kaze kratko, jasno i bez zbunjenosti, jer oni onda pomisle da tu ima nesto vise, neka tajna, pa se jos vise zainteresuju [sm=smiley36.gif] Za tri i po godine je dosta da se kaze "kad se tata i mama mnogo vole, nastane beba u stomaku". U knjizi Vase dete i Vi ima citavo poglavlje o tome i detaljno pise kako i sta odgovoriti detetu :) Secam se jedne slikovnice koju sam ja dobila sa tri godine, kako nastaje novi cvet, novo pile, nova kuca i nova beba. Bas je bila super. Moyda i sad ima nesto tako da se kupi? Ja po svojoj racunici danas ulazim u deveti mesec, jer znam da mi je ciklus kraci, a po doktorima za tri dana. Izgledam normalno spreda, a iz profila mi je stomak odjednom ogroman, strci unapred, jedva idem. Do sad nisam ustajala nocu da idem u wc, ali ove poslednje nedelje idem jednom, dvaput. Pa posle ne mogu da zaspim po dva sata...[sm=zmeden.gif] Imate li vi problem sa nesanicom?
|
|
|
|