RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Lepterija -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (23.3.2014 18:27:41)

Dijana, hvala sto prebaci ovu poruku, a Dunja hvala na petostrukom brisanju [sm=jezicek.gif], to nisam ni skontala. Sad smo se muz i ja odvezli do banjskog set_alista i jedva ga preset_ah, ali sam zato pojela sladoled. Od jutros mi se jede, a znam da u prodavnice nije stigao. Kad ono proradili Goranci sa svojim sladoledom na tocenje. Polizah ja njega, bez obzira na kosavu.
Dunja, ne sekiraj za bol, namestio se sinak, nadaj se da ce do sutra da izadje iz prepone i uspori malo.

Cecana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (23.3.2014 21:34:31)

Jeltje i Degu hvala na odgovorima, videcu sta cu da radim od analiza, za tri nedelje se javljam.
I ja sam sadila cvece i uzivam u prolecu,mada su za sutra najavili kisu ali nema veze. I farbala sam ogradu na terasi dugu 10m,nije mi tesko mada me svi opominju da moram da usporim.
Meni je stomak kao naduven,i ne mogu da zakopcam ni jedne pantalone tako da sam juce kupila trudnicke farmerice-one sa gumom na stomaku.Nesto mi je rano za toliki stomak ali valjda je i od hormona koje sam primila u stimulaciji naduven.
Pozdrav svima[sm=smiley1.gif]

Jeltje -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (23.3.2014 21:44:10)

IZVORNA PORUKA: degu

Trudnjače [sm=smiley31.gif]
Jeltje nikad ne bih rekla da imaš 36 godina, super izgledaš [sm=bravo.gif]
Mille jeste neprijatno kad se vrpolji oko pupka pa tačno stiska mokraćnu cev. Mene sad lupa u želudac i sa strane, i sve se migolji i golica, baš je lepo dok me ne tresne jednom pošteno [sm=smiley36.gif]

Degu, hvala ti puno na komplimentu, zaista ni ja nisam svesna koliko imam godina dok ne dodjem u situaciju da kazem, a i tada moram da rzmislim, da se ne zeznem (izgleda da moj mozak odbija shvati)...hahah [sm=smiley36.gif] Ali dobro je dok je jos na 3...

Ja nemam kao Mille to vrpoljenje oko pupka, ali moja Lo gura na sve strane...I u rebra i u zeludac i u kuk...levo, desno...Izgleda da sada kad je velika svuda je ima, kako se mrdne tako je osetim...Pa je pomalo i ja gurkam i tako se igramo. A primetila sam da kada legnem na bok onda se bas primi i tocne da se proteze levo - desno...Sou....sve su to lepe muke, ali ja sam sad vec nestrpljiva da je vidim, a i da se resim vise ovog "drugog stanja"....hocu u normalno da se vratim. [sm=smiley13.gif]

Ja posle mesec i nedelju dana idem u cetvrtak na uz i jedva cekam da cujem kako smo i koliko smo napredovali...Bas me interesuje njena kilaza sada...

Ljubim vas drugarice...uzivajte [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (23.3.2014 22:25:39)

Meni ispade sluzavi cep! ja barem mislim da je cep... nema krvi ali mi na gacicama skliznulo i ja mislila da sam pisnula :-) e sad dali je to to neznam ... uglavnom mm ide po kuci i kaze da je u pripravnosti :-)

dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (23.3.2014 22:28:41)

Maro, tačno sam osetila da je to to, navijamoooo da sve prođe kako treba [sm=bravo.gif]

Mara1986 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (23.3.2014 22:34:54)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Maro, tačno sam osetila da je to to, navijamoooo da sve prođe kako treba [sm=bravo.gif]

ma necu ja jos to za prvorotku nije alarmantno jer nema kontrakcija i vodenjak je ceo :-( ovi casovi su me dobro naucili sta i kako :-) moze doci do porodjaja za dva sata,dva dana ili dve nedelje.... ja mislim da ce biti dve nedelje :-(

Torbica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (23.3.2014 22:44:50)

[sm=smiley1.gif] ako je bez primesa krvi, onda ne moze jasno da se predvidi, u pravu si. A ako ima sukrvice, najcesce bude porodjaj unutar 48h. U svakom slucaju, telo se lagano priprema, skupljaj snagu za veliki dan i raduj se draga! Nemoj da te koji dan tamo/ovamo poremeti, jaka stvar. Blizu je!

Mille -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (23.3.2014 22:47:45)

Maro, moja sestra prvorotka se porodila nekoliko sati nakon sto joj je ispao sluzni cep. Sve je to individualno, ali priblizilo se :-)

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 0:04:02)

e Maro biće da je to krečenje i energija kod tebe onaj sindrom gnežđenja pred porođaj [sm=smiley36.gif]
Mene večeras opet malo muče kontrakcije pa leškarim, izgleda sam se malo umorila.

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 7:16:10)

Trudnice [sm=smiley31.gif] ko pije [sm=kava.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 8:07:35)

Mikoooooooooo, [sm=smiley31.gif] pijem ja, naravno[sm=smiley1.gif]
Kako si?

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 8:22:30)

Klarita [sm=smiley31.gif] dobro sam, smišljam šta da radim pošto ne mogu da idem u šetnju. Kako si ti?

dijana1* -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 9:02:05)

Maro priprema se telo za veliki dan[sm=bravo.gif]
Meni je u petak ujutru ispao sluzni cep a porodjaj krenuo u utorak ujutru. Navijam da bude sto lakse [sm=bravo.gif]
Stomacici svima veliki[sm=smiley31.gif]

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 9:24:45)

Trudnicice drage, kako ste [sm=smiley1.gif]

Ovih dana se mlatila po savetovalistu, merila sam se...hm, mislim da im vaga pokazuje manje, hahahaa...ocekivala sam vise kg, ali dobro neka bude po njhovom, ispada da sam dodala samo 2kg a 17. sam nedelja.
Radila krv i urin (o tome cu u temi)...
Sutra uz u osam ujutru...jedva cekam [sm=bravo.gif]

Maro, je jeeeee.... jos malo pa stize beban [sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 9:52:02)

Dobro jutro ženske [sm=bravo.gif]
Lepto kako si [sm=smiley31.gif] pozdravi nam banju,obožavam jeeee,naročito pećinu i lepinju s kajmakom [sm=smiley36.gif]
Jelt stvarno izgledaš preeemlado,mačkica prava,kakve crne 36,ne laži [sm=smiley36.gif]
Maroooo navijamo jako [sm=bravo.gif]
Degu odmaraj,baš me nervira to preforsiravanje [sm=smiley36.gif] imamo tolko energije,i onda odjednom-puf,opominjanje.
Iva javljaj se posle uz [sm=sloncek.gif]

Ja juče bila sa našim ringerajkama na kaficu,super je bilo,iz naše teme su bile Klarita i Lavica,bile smo u centru pažnje s tolikim trbama i dečicom[sm=smiley36.gif]
Danas idem kod državnog dr,i da mi da upute za porodilište,dakle približilo seee [sm=smiley1.gif] a tek tamo u četvrtak,petak ići ću kod ovog mog na kontrolu,nadam se da je bebi porasla. Mada nije isključeno da me i ovaj državni danas zvirne [sm=jezicek.gif]

Moja sreca -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 11:01:52)

Dan trudnjace [sm=kava.gif]
Kod mene kisa pada li pada...smor...
Pa ovde ili ste pred porodjajem ili na pocetku,ima li koja da je na sredini [sm=smiley36.gif]
Mene virus opet uhvatio,jos se borim sa kasljem,temp nemamo za sad,a valjda ce nas zaobici.
Meni je sve to nepoznato oko spontanog toka porodjaja,taj cep,pa pucanje vodenjaka..mislim jesam se prirodno porodila ali ne spontano..pa bih bas volela da sad bude tako spontano..a ovo guranje,sutanje..kad se setim,ceo dan nista,ne mrdne se,i kako ja legnem evo njega pa celu noc zurke pravi.a ovo sad nema kad ne osetim,ovo ce biti ludje od brata [sm=smiley36.gif]

Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 11:18:59)

Dobro jutro,stomacici [sm=smiley1.gif]
Jole,bem mu misa,a ja li nisam iz ove teme [sm=jezicek.gif]
Samo da vas pozdravim,moram da zalegnem malo da se odmorim od spavanja [sm=smiley36.gif]
Nesto me krsta razbijaju.Ne znam da se nisam ukocila od spavanja [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 11:34:03)

jole duso,citam i ne vjerujem...Pitam se Boze sta ce joj uput za porodiliste[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

pari -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 11:47:12)

dobro jutro trudnice!

moja sreća, ima nas koje smo u sredini [sm=smiley1.gif]

kod mene ništa specijalno novo pa zato i ne pišem...bila kod moje dr pre neki dan, na uz sve ok, beba ima 450g, pogledala mi i grlić, kaže da je u redu, a pošto u urinu imam neke bakterije, uzela mi i cervikalni bris pa čekam rezultate...
danas bljak vreme...kiša...izgleda ništa od šetnje...ali dobro, neće dugo pa od sutra ponovo lepo [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 12:21:30)

Isla sam kod anesteziologa po misljenje za carski rez. Dezuran je noc 31.na 1. april, pa radi dnevnu 2.april. Znaci sutra kad odem kod ginekologa, znacu tacan datum. Ja sam za 1.april, ali ne znam da li ce se pogoditi da i ginekolog tada radi, insalah[sm=jezicek.gif] sto kazu braca Turci!

Malko me povise sutira u besiku, ali ne mokrim cesto i dalje, samo kad udari, malko poneprijatno[sm=smiley13.gif] Jos maloooooo, sad ce i Mara, pa redom sve.

Jole kako nam zaboravi Anu, mori, ccc. Ispreturasmo zenu sa stomacima i decom[sm=jezicek.gif] jos je i ne spominjes sad.
Kod nas suncano, ali vetar pici, li pici...Mojoj mami rodjendan, konacno je i ozdravila, pa smo posle deset dana, OPET kod nje na rucak i celodnevno druzenje [img]http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e010.gif[/img]

Jole84 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 13:27:19)

Jao Anči izvini draga,rasejana trudnica šta da ti kažem [sm=smiley36.gif] još te gledam na onoj slici kolko sijaš,vidi se da si trudna a ne pominjem te ccc,mora da platim kafu da se iskupim [sm=jezicek.gif]
Cece bre kako vršnjakinjo se čudiš,kad dogurasmo do kraja,sad smo ko džombe i vojsku,brojimo sitno [sm=jezicek.gif] [sm=smiley31.gif]
Pari bravo za bebicu [sm=bravo.gif] uzimaj što više tečnosti..
Klarita što bre prvi april,pa da mi zet bude šaljivdžija [sm=jezicek.gif] Super ako se sve lepo uklopi s dr [sm=bravo.gif]

Ja bila kod dr i gle čuda,različiti uz,različiti dr i moja beba teža pola kg [sm=smiley29.gif] Znate da se zabrinuh kad mi ovaj prošle nedelje reko da je odstupanje 10 dana,beba bila 1750g,a danas na drugom uz 2300g [sm=smiley36.gif] pošto je jel te nelogično da je mogla da se ugoji 500g za nedelju dana,dolazimo do zaključka da više ne verujem u ta odstupanja i da neću da dozvolim da brigam. Bitno da je sve ok sa mojom devojkom,kaže dr perfekcija (na mamu) [sm=smiley16.gif]

pari -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 15:17:01)

jole, lepo si to rekla, ne treba da brineš, super je bebica!

Anoniman -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 15:49:48)

Jole duso,zato se i cudim.Brzo mi sve proslo,jos kada procitah uput za porodiliste[sm=jezicek.gif]
Dokle su stigle pripreme,ja za sada samo gledamp[sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 16:35:32)

Ženeee, jel nam se to Mara porodila? Nema me ceo dan, sporadično virnem, ali vidim da je stavila na FB sliku bebe, jel to Vasaaa ? [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 03/14 [chat ] (24.3.2014 16:43:48)

Jeste porodila nam se Maraaa, otvorila sam temu [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>