RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 7:32:17)

Dobro jutro svima! Mene je Sofija rasturila. Pretpostavljam da je nesto muci inace se ne budi tokom noci. Sad spava. Rasirila sam ves, izvadila sudove iz masine. Gricnem nesto i da cituckam knjigu.
Teodora je otisla u vrtic. Gledam juce listu za vrtic. Sofija nije primljena. Ima bodove da bude primljena, ali prvo prednost imaju deca rodjena pre nje. Morace malo moja mama da je cuva. Posle moramo da nadjemo dadilju. Nema nam druge.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 7:37:49)

Sanjice bas bezveze sto nije primljena ali ne brini sigurna sam da je niko nece bolje cuvati od tvoje mame, a druzenje sa drugom decom mozes ti da organizujes. Jedino eto u vrticu ako rade nesto grupno zanimljivije im je nego kod babe ali ja mislim da covek samo treba biti kreativan ako dete ne ide u vrtic i mislim da je to nekako i najbolja varijanta[sm=jezicek.gif]

Moju D muce trojke, eno jedna je izbila preksinoc i lepo je taman jednu noc spavala a ovo nocas opet haos. Prosto je takva i meni je znak da nesto nije u redu ako se budi. Sto ja kazem niko nije blesav da se budi bez razloga[sm=jezicek.gif]. Znaci ako je sve u redu D se ne probudi nijednom ili eventualno oko 6 ujutru popije mleko i nastavi. Cim se budi vec oko ponoci znam koliko je sati i da ce do jutra da se probudi jos gomilu puta.[sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 7:45:28)

Moja mama ne zivi u nasem gradu. Sad joj je svejedno gde ce biti i ovako su u tudjem stanu zbog poplave. Moze prvih mesec dana, a posle treba da bude sa tatom i bratom. Treba im skuvati i oprati. Kad bi mogla izbegla bi vrtic, jer mi je jako mala. Sve to zbog glupog novca. Opet moramo da se stisnemo i placamo zenu. I tako milion zezancija.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 7:46:40)

dobro jutro,kod nas tmurno i kisno,D je spavala do 6 i 20
SANJICE ima li privatno obdaniste kod vas ?
TORBI srecan put
EMICE sve znam i sve razumem
MLJ i ja se vodim time da ih nesto muci kad se bude ,stalno zavirujem u usta za sad se samo vide bele tacke na donjim kecevima ali to ima vec mesec dana

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 7:47:31)

ma smiri se ina cim joj pridjem ali kad ustanem da izadjem iz sobe opet ista prica,vjerovatno necu vise ni pokusavati necu da je mucim a ja cu se vec nekako izborit.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 7:49:24)

Ima, ali je skupo. I svi uzrasti su zajedno sto mi je bezveze.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 7:59:07)

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal
MLJ i ja se vodim time da ih nesto muci kad se bude ,stalno zavirujem u usta za sad se samo vide bele tacke na donjim kecevima ali to ima vec mesec dana

Pa nekad zub izbije za noc, tj posle samo jedne neprospavane noci a nekad to muci bebce i po mesec dana.[sm=smiley13.gif] dok mojoj D nisu cetvorke izbile mislila sam da cu svisnuti. Dva meseca nije sklopila noc i onda nakon toga konacno odmor [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 8:21:52)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]
Vidim pisete o spavanju o tome mogu samo da sanjam, prespavana noc ni na vidiku[sm=smiley13.gif]
Kosti sam kupila biogaju, nadam se da ce mi ona pomoci. Vuku sam spremila nalaze za operaciju i sada idemo da se javimo u bolnicu i dogovorimo tacno dan operacije.

Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 8:40:07)

Dobro jutro i od mene [sm=smiley1.gif]
Jao Dijana,ne znam kako ti je, ali mi se tumba po stomaku kad citam o Kostinom nespavanju i Vukovoj operaciji narocito. [sm=smiley31.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 10:45:53)

jutrooo
Meni počelo rano,oko 7,dunda se ispovraćala,odspavala,a sad evo je vileni po kući
Sinoć mi došla bratanica i mama,tako da mogu odahnuti malo

anci kv -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 10:48:55)

dijana,nisam u toku,što na operaciju???
sanjice,ja čekam petak da vidim listu za vrtić,ako ne bude primljena ne ginu mi babe u akciji ali to će me dovesti na ivicu nerava

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 11:49:31)

ipak je zub,konacno je probio [sm=bravo.gif] samo desni donji kec,ocekujem i levi uskoro tako da nema odmora jos neko vreme,al bar znam sta je

Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 11:52:27)

Doco, superiska [sm=bravo.gif] Klari iskocio jedan ujutru, jedan uvece, pa navijam da sto bezbolnije i brze bude i kod vas!

anci kv -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 15:34:04)

doco,bar znaš šta je muči!!

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 21:17:10)

sta je ovo nigde nikog,mora da ste polegale posto deca zezaju sa spavanjem [sm=jezicek.gif]
SANJICE koliko znam ovde je privatno obdaniste skuplje oko 700 din,e sad to da su svi zajedno ne znam,moguce da je i ovde tako [sm=smiley13.gif]

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 21:27:33)

Doco gleda se fudbal [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 21:33:24)

Mi ne gledamo fudbal ili fuzbal sto je moja baba govorila[sm=smiley36.gif]

Mm i D spavaju, ja idem da sirim ves i da pokupim jedan i onda da se okupam pa idem i ja na spavanje. D mi ima temperaturu. Neku ajd da kazem neobjasnjivu. Vesela je ceo dan, bas vesela, lepo jede, ne curi nos ma nista nista. Ja sad ne znam da li da ocekujem boginje ili je u pitanju zubic (mada mi nismo imali temperaturu zbog zuba do sada) izbijaju joj konacno trojke, jedna je izbila a ostale se naziru. Tako da ce i veceras biti veselo ocekujem budjenje svako malo[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 22:28:29)

Moja Sofija je prvristala. Cim ne zaspi na vreme budu muke. Taman sam se spremala kod drugariicee nisam imala srca da je ostavim. Na kraju ju je mm preuzeo.Teodora zapela da ide sa mnom. Ona se druzi sa drugaricinim sinom. Inace je devojka sa foruma. Zajedno smo trudnovale. I od pet meseci se njih dvoje druzi. Nazalost mali je sa bakom otisao na more. Mm joj kaze da ne moze da ide sa mnom, jer bi valjalo da odmorim od njiih. Dok se on bakcao sa Sofijom ona je otisla u krevet i zaspala bez vecere,[sm=smiley13.gif] Nikad se to njoj nije do sada desilo.

Prijatno vam vece uz fudbal.[sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (18.6.2014 23:09:08)

Dobro vece[sm=smiley1.gif]
Ja ne gledam fudbal ali sam sat vremena sredjivala haos koji je bio u stanu. Najvise vremena sam potrosila na ves grrrr. Sada konacno da sednem i da malo odmorim.
Doco bravo za zubic [sm=bravo.gif]
Klarita mozda je bolje da ne pisem:-) nego sto ja ni u trudnoci nism spavala stalno sam se budila da bi stavila utrogestan, non stop isla u vc pa se rasanim i od spavanja nista. E onda je dosao Kosta i nikako da dete prespava noc. I dalje kao novorodjence se budi na 2-3 sata.
MiLJ nadam se da nije nista strasno i da ce noc biti mirna [sm=smiley31.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (19.6.2014 1:19:48)

Dora spavala do pola 12 i od tad sjedimo,ne znam kako je nisam pokušala uspavat i na kraju ništa.Dodje mi da je odvedem doktoru ali kad reknem da sam je dovela jer ne spava on će reći to je normalno,sve zavisi od bebe do bebe,bla bla....[sm=smiley19.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (19.6.2014 6:19:53)

Dobro jutro mame. Noc je prosla relativno dobro. Mm me je odmenio dobar deo noci. Eno je spava a ja iskreno mogu reci da sam se cak i naspavala. Jadan ovaj mm kako li ce danas na poslu izdrzati???

Emice imali smo i mi tih momenata. [sm=jezicek.gif] Pa tako bas negde D kao i tvoja Dora probudi se i igra se u krevecu. Ja izbacila sve igracke iz kreveca i onu sipku sa igrackama sto je okacena da bi beba vezbala ma sve izbacila jer ona se probudi i eto nje cila i orna za igranje.[sm=jezicek.gif] I nema sanse da je uspavam

branki* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (19.6.2014 6:52:37)

ovde opet kisa....ja bauljam po stanu,ni kafu nisam stavila,sve me mrzi nesto..boza spava..kasnije idemo kod dr da mu dorade gips,poceo da se roni na prevoju..
dobro jutro,mame[sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (19.6.2014 7:45:52)

Jutro mame, mi budni od 6 znaci standardno
[sm=smiley19.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (19.6.2014 7:52:14)

Dobro jutro. Teodora je u vrticu. Sofija spava. Posto ne mogu nista da radim jer spava kao zec citam knjigu. Posle me ceka puno.posla u kuci.

Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (19.6.2014 8:10:37)

Dobro jutro!
Samo da raportiram. N se probudio u 4h, meskoljio kenjkavio i u krug, a kad sam ga uzela bio mokar do pola ledja[sm=zmeden.gif] upiskio se jadan fino, a ja nisam izgleda lepo namestila pampers[sm=hudicek1.gif] Garantovano bi uspeo sa cuclom da anstavi, ali sam ga ja rasanila jer sam ga morala komplet presvlaciti i menjati posteljinu[sm=smiley29.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>