Trcosava -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (10.6.2014 8:00:08)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Moje za divno cudo spavaju. Pristavila sam rucak i sad da iskoristim da procitam koji red stranice knjige. Kristal tako sam i ja govorila za Teodoru kad ce vise da poraste da se naspavam. Sad me dusa boli, jer vise nije mala. Uzivaj a spavanje nece pobeci kad poraste. [sm=smiley1.gif] Sanjice ne zavodi je [sm=jezicek.gif] Ova moja je vampir na mene!! Budi se pre 7, nekad i pre 6!!!! A vid' kol'ka je [sm=jezicek.gif] E sad što ja sada zaspim ko kokoška pre 10 pa sam naspavana do 6, to je drugo. Ima dana kad legnem i kasnije Sad govorim, neka neka, doći će i srednja škola, kada će se njoj spavati - ijaooo pa u pola 6 ima da lupam varjačom po šerpi i da budim redom Dijo, prespavaste li? BTW moja zaova je rešila da doji i uspela je tako što ga je stavljala svakih sat i po na sisu. Za to joj svaka čast, ali... Šta mislili ste da nema ali? Kod zaove uvek ima ali! Njoj se mnogo jedu trešnje. Rekla sam joj da proba malo, pa da ga podoji jer postoji šansa da ima grčeve, tj da ga muči stomak od trešanja, bila je u fazonu 'aha' i pre neki dan piše mm kako po ceo dan ždere trešnje, a onda se mali neo dere po celu noć. I taaaako, dobro vam jutro[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|