RE: Ekcemi na dečijoj koži (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta



Poruka


Crvenkapa85 -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (27.3.2011 10:21:48)

IZVORNA PORUKA: Tash

pantenol mast?
mi smo koristili prvo elokom mast pa posle pantenol.....




marijajo -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (28.3.2011 13:10:20)

Hvala Bogu,sve joj se povuklo sa lica [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Sada mazemo mustela stelatopia i melem iz jednog manastira.Nadam se da vise nece izlaziti.Ove nedelje idemo da vidimo za te alergene u krvi,pa cemo da vidimo sta cemo sa ishranom.




marijajo -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (28.3.2011 13:12:34)

A,da,proslo je od elokoma.Tacnije do pantenol masti izmesane sa elokom mascu.




marijajo -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (31.3.2011 19:30:21)

Opet joj je izasao ekcem[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/lev.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/lev.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/lev.gif[/image]
Kakva je Dermaleks krema??
Molim vas da mi napisete ako ste koristile.Hvala unapred




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (31.3.2011 21:28:46)

Dermalex Marku pomaže na nogama, sada evo i na leđima (pu pu pu) da ne ureknem, ali lice, ruke i grudi ne. Ne razumem u čemu je razlika.




marijajo -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (31.3.2011 22:29:26)

Jajoj,Tash,poludecu vise ako mi verujes[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (5.4.2011 13:20:58)

Na današnjoj kontroli kod dr, rekla je da po njegovom stanju zaključuje da mu ovo neće proći sa 1god, već sa 3god.
Uveden mu je elidel. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




bokicans -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (5.4.2011 13:36:16)

IZVORNA PORUKA: Tash

Na današnjoj kontroli kod dr, rekla je da po njegovom stanju zaključuje da mu ovo neće proći sa 1god, već sa 3god.
Uveden mu je elidel. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




U bre Tash ,bas su to muke,bas mi je krivo.Relji se da kucnem u drvo povuklo.




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (5.4.2011 21:50:46)

Ma, on je u principu dobro. Samo ima hronične promene na leđima i laktovima, koje ne prolaze ni na kortiko. Nisu kritične, nije smak sveta, ali se dr boji da bi to iz atopiskog moglo prerasti u kontaktni dermatitis, a nisam shvatila zašto je to loše, ali je loše. 




choopa choops -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (5.4.2011 22:32:10)

IZVORNA PORUKA: Tash

Na današnjoj kontroli kod dr, rekla je da po njegovom stanju zaključuje da mu ovo neće proći sa 1god, već sa 3god.
Uveden mu je elidel. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]



[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (6.4.2011 22:05:22)

Jel probao neko EUTEN? KLIK




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (7.4.2011 22:04:25)

Ne?

Na jednom hrvatskom forumu čitam da žene to masovno koriste jer deca odlično reaguju na njega. Nakon silnih kortikosteroida, imunomodulatora i sl, našle su Euten koji je sve rešio. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Toliko im odgovara da sumnjaju da sadrži kortiko iako u sastvau piše da nema.
Juče nešto pričam sa mamom, i mama mi kaže da u BG ima neka dr koja je pedijatar, nedavno se vratila iz Amerike gde se bavila baš ekcemima. Ovde ih takođe "leči", nekim katraonom (ako sam dobro zapamtila) i aspirinom!? Onda sam mami spomenula Euten, ona ga malo proguglala, i javila mi da sadrži salicilnu kiselinu (aspirin).
Mislim da ću probati to pre Elidela. Samo da ga nekako nabavim jer u Srbiji ga nema, ne uvozi se.




Olga75 -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (7.4.2011 22:07:16)

Tash , ako ga ima u Hrvatskoj , Ilok nije daleko 




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (7.4.2011 22:08:13)

Bioeliksir Euten brzo i uspješno pomaže u rješavanju anomalija na koži: ekcema (neurodermitisa, atopijskog dermatitisa), raznih oblika dermatitisa, te psorijaze.
Bioeliksir Euten krema sadrži ekstrakte biljke gavez, stolisnika (hajdučke trave), nevena, kadulje i mente, zbog čega ima izuzetno svojstvo regeneracije kože, te antiupalno, antiseptičko i fungicidno djelovanje.

Od izuzetne je važnosti napomenuti da ne sadrži kortikosteroide! Budući je Bioeliksir Euten krema po svome sastavu kombinacija samo biljnih sastojaka, nema ograničenja u dužini njezine primjene kako kod odraslih, tako i kod djece.

Aktivni sastojci Bioeliksir Euten kreme su:
salicilna kiselina, mentol, ekstrakti hajdučke trave, kadulje, gaveza i nevena.

Bioeliksir Euten krema uz antiupalno, fungicidno i antiseptičko djelovanje, s izuzetnim uspjehom regenerira i omekšava kožu. Efekti poboljšanja manifestiraju se uklanjanjem crvenila, svrbeža, smirivanjem upale, te uklanjanjem isušenosti i hrapavosti kože.

Bioeliksir Euten krema ima još jedno izuzetno svojstvo: anti-age djelovanje ili podmlađivanje kože!
Poznavajući sastav Bioeliksir Euten kreme kojoj je baza biljka gavez ovaj je učinak logičan, budući da ona sadrži posebne supstance koje zahvaljujući ovoj jedinstvenoj recepturi djeluju tako da ubrzavaju i normaliziraju obnovu kože.
Rezultat anti – age Bioeliksir EUTEN tretmana je:
podmlađivanje kože po tonusu i svježini, te postepeno izglađivanje bora što je kod ove kreme logičan učinak budući je starenje kože vrsta bolesti koja nastaje zbog oslabljenog regeneracijskog, energetskog, te biokemijskog resursa organizma.

Odraslima se savjetuje zbog što djelotvornijih rezultata Bioeliksir Euten kremu upotrebljavati u kombinaciji sa Pribio sirupom i Sineulin kapima za nos.

U slučajevima atopijskog dermatitisa, neurodermitisa i ekcema krema euten djelotvorno uklanja osjećaj svrbeža, crvenila i ljuštenja kože u samo nekoliko sati nakon prvog tretmana kože s dugotrajnim poboljšanjima po završetku terapije.

Psorijaza
Terapija s kremom EUTEN manifestira se tako što crvenilo i ljuskice oboljelih dijelova rješava obnavljanjem kože po strukturi i boji normalizirajući njezinu funkciju i izgled.

IZVOR




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (7.4.2011 22:10:35)

Ovo bi po sastavu trebalo biti isto to:

DERMIO BIOELIKSIR - Krema za negu kože   Zbog svojih aktivnih sastojaka ( salicilna kiselina, mentol, cink oksid i ekstrakta hajdučke trave, gaveza i nevena ) , kao i masnih sastojaka iz kold (Cold) krema, ova krema može da ostvari efekte na suvoj, ispucaloj i koži koja se peruta, crvenoj i upaljenoj koži jer dovodi do regeneracije, omekšavanja i hidratacije kao i smirivanja površine kože.
Krema moze da smanji ispucalost, isušenost i hrapavost koze.  
IZVOR





pepeljuga -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:00:08)

Je l' neko probao Dermalex? Tasha, ti si bas upucena, jesi cula za ovu kremicu? Mm je video reklamu, kazu da nije kortiko, nisam se jos rasptivala, videh sad aktivnu temu pa sam htela da vidim da li neko zna nesto. Nama je sada ok, nakon poslednje ture Triderma nije se vracalo (nekih mesec dana), sve je fino, ali veceras opet vidim na rucici malo hrapave koze, tako obicno pocinje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image], valjda nece da se rasplamsa.




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:05:35)

Dal sam čula?! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image], koristimo je. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Imaš za atopijski i kontaktni dermatitis. Mi koristimo za atopijski.
U principu... šareno reaguje na nju. Na nogama mu se od nje povuče. Na leđima se stanje održava manje-više kako treba, ali recimo laktovi su procureli za 4 dana.
Probaj. Mislim da je dobra za neke blaže oblike, jer, namazala sam recimo svoj ekcem dve večeri, i prošlo je.
Košta oko 950din.




pepeljuga -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:12:11)

Dal sam čula?! user posted image , koristimo je. user posted image



Eto kad znam kome da se obratim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Nama je za sada ok, mada je proslo tek mesec dana od poslednjeg kortiko mackanja. I proslih puta se posle tog nekog vremena vracalo, i evo veceras vidim to na rucici. Nadam se da nece opet da se vrati skroz. Nije to tako strasno ali ne mili mi se da svaki cas koristimo kortiko, radije bih probala nesto drugo. Ako krene da se siri u narednih par dana, uzecu da probam. Bitno da znam da kako-tako ima efekta. Thanks [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




choopa choops -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:13:24)

Tash pogledacu ja kod nas da li ima pa cu ti javit ;)




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:15:35)

O mila, Marku na rukici procuri ako ne namažem kortiko 4-5 dana. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Uživaj! 




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:15:51)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Tash pogledacu ja kod nas da li ima pa cu ti javit ;)


[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]




pepeljuga -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:19:22)

IZVORNA PORUKA: Tash

O mila, Marku na rukici procuri ako ne namažem kortiko 4-5 dana. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Uživaj! 


Uhhh, znam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Ali utesno je sto svuda ali bas svuda pise da se na kraju ipak sredi, a i ti si toliko upucena i posvecena da cete sigurno uspeti da pobedite tu napast, svaka ti cast, najozbiljnije [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:20:33)

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

IZVORNA PORUKA: Tash

O mila, Marku na rukici procuri ako ne namažem kortiko 4-5 dana. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Uživaj! 


Uhhh, znam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image]
Ali utesno je sto svuda ali bas svuda pise da se na kraju ipak sredi, a i ti si toliko upucena i posvecena da cete sigurno uspeti da pobedite tu napast, svaka ti cast, najozbiljnije [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]



Jao, pa nemam baš izbora. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




choopa choops -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:20:44)

Vidim ima ga u apoteci u Du, ali ja nikako da odem i ne znam ni da li cemo skoro ici...Pogledacu kod nas prvo, a ako slucajno budem isla (ili ako neko od mojih bude isao) javicu ti na vrijeme. Ta krema ne bi bila losa ni za mog sestrica onda [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Anoniman -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (8.4.2011 0:23:46)

Na onom hrvatskom forumu što si me ti uputila sam čitala...






Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>