pocahontas -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (17.11.2013 20:33:48)
|
caaao, nadam se da ste uzivale za vikend, meni je proleteo... ceo dan me nesto bolucka stomak pa sam bas nervozna, prosli put je tako do petog meseca... Milice dodji na sledece rr druzenje, da kafenisemo [sm=smiley1.gif] NM i ja imam problema sa zatvorom, imala sam i u prosloj trudnoci i slabo sta je pomagalo, donat uopste nije mada mnogima pomogne, doca mi je dao neki prasak koji se razmuti u vodi da pijem, moram proveriti koji jer sam zaboravila, on mi je pomagao, ali sam ga retko koristila, kad zatvor bas potraje nekoliko dana... meni je cudno kad nece da kazu pol, iz nekih prakticnih razloga je dobro znati, zbog stvarcica i opremanja sobe, ok mi je kada neko ne zeli da zna, ali ne mogu da verujem da nece lekar da kaze.. meni je prva trudnoca bila dosta laksa od ove, ili mozda nije nego sad imam obaveza oko bebe pa mi se samo cini da je prvi put bilo lakse...ne znam ni sama, ali mi je ovih dana bas nesto tesko.. nove [sm=nosecka.gif] dobrodosle! sve vas [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|