viking -> RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 nedelja ) 11/13 [ chat ]) (3.11.2013 13:07:24)
|
Zdravo, drugarice! Sunce, dobro nam došla [sm=smiley1.gif] Jole, ne znam šta pametno da ti kažem, ali mislim da je sasvim dovoljno ovo što si i sama nabrojala i što ti je Dani rekla. Za grlo možeš i toplo mleko s medom, meni to ubedljivo najviše pomaže. Inače, ja sam jutros ustala kao vampir jer sam sanjala takve gluposti i toliko se iznervirala u snu da sam se probudila [sm=smiley29.gif] Prvo sam sanjala da moja doktorka drži neko predavanje, ja došla da je nešto pitam za bebe a ona odugovlači, pušta neke filmove, tera nas da pričamo o Gordanu Kičiću, ja se tresem sve vreme jer ne mogu da verujem kako joj moji blizanci nisu prioritet [sm=smiley36.gif] Onda je u pola predavanja otišla da se presvuče, pa joj je čak i njena mama došla i rekla da to stvarno nema smisla [sm=smiley36.gif] Nastavak sna je da odlazim kod dr koji treba da bebama pregleda srce (a u strvarnom životu sam je jurila dve nedelje da zakažem) i u snu ja dolazim a ona kaže "O, pa zakasnili ste, trebalo je da dođete prošle nedelje, sad se ništa ne vidi!" E, tad sam skočila iz kreveta i odlučila da ne mogu više da se nerviram oko nečega što ne postoji [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|