little_one -> RE: Trudnice - drugo tromesecje ( 14 - 26 nedelja ) 11/13 [ chat ]) (4.11.2013 9:14:34)
|
Jutro trudnice...uh ti snovi, stvarno znaju biti intenzivni i sto kaze Poc, toliko znaju ostaviti utisak da citav dan mislis o njemu... Vik, Jole nadam se da cete brzo ozdraviti...mene izludjuje zacepljen nos, nije od prehlade niti viroze, vec nekako stalno je kao pun al srecom suv pa ne iritira...u ovoj trudnoci mi ne krvari iz nosa, sa Andreom bi mi svako malo krenula krv na nos...al kisem za medalju, stalno me nesto iziritira pa u kombinaciji sa zapusenim nosom stalno kijam....al znam da nije viroza, sto kaze Poc, to su isto cari trudnoce...[sm=smiley36.gif] Meni nekako vec leti i ovo drugo tromjesecje...ono mi je nekako i najljepse, najvise energije imam...ali, ono ali sto srecu kvari, unistava me karlica, ili kuk...vise ne znam sta me boli, ali intenzivno me boli na lijevoj strani stalno, vec mjesec dana...bojim se sjesti a nekad me presjece i u hodu...uzasan bol, probadajuci....mislim jasno mi je da se tijelo u stvari sprema za porodjaj, al stalno na lijevoj strani??? Ne znam kome bi se mogla obratiti za to, ginekolog mi je rekao ono sto vec znam...trudnoca... Nego, ne znam da li ste vec pricali, jeste li smislili ime za bebu?
|
|
|
|