pocahontas -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (26.11.2013 11:17:45)
|
jao lo videla sam sliku na fb[sm=smiley27.gif] kod nas nema snega uopste, mada je juce ispadao ceo dan, nije se zadrzao...jedva cekam prvi pravi sneg, valjda ce do tada i moja pahuljica prohodati pa da moze da trcka po snegu [sm=smiley36.gif] ja sutra idem na kontrolu, bas sam nesto nestrpljiva, bolucka me stomak pa samo da vidim bebu pa da se smirim[sm=smiley1.gif] sto mse tice plakanja, u prvoj trudnci sam se jednom rasplakala na pocetku (i to zbog filma montevideo, odmah sam znala sam trudna jer placem zbog tako necega) i na samom kraju sam se par puta rasplakala dok sam se mazila sa mojom kucom (svesna sam koliko ovo zvuci bolesno) malo od miline i ljubavi, a malo jer nece zauvek ziveti..mm se svaki put smejao, a ja onda udri jos jace.. i plakala sam kad sam dosla iz porodilista dokle god me nije vodio da vidim psa, a to je bilo 6 dana posle porodjaja, onda sam iskulirala[sm=smiley1.gif] a zato sam u ovoj trudnoci prava placimikica, samo da beba ne bude takva[sm=smiley36.gif] odoh sad da kuvam rucak, mozda pustim koju suzu jer sam zaboravila da kupim tikvice, a beba ih bas voli...
|
|
|
|