little_one -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (27.11.2013 21:55:21)
|
Jeeeeeeeeeeej POC, super sto je sve ok...i naravno za deckica [sm=bravo.gif] I ja jedva cekam petak da vidim kako je moj momcic. Inace, kako sam se vratila u ponedjeljak sa kontrole, stalno me probada dole u vagini, i podno stomaka, bas probadanje....ne znam da li je mozda od pregleda iako je moj dr stvarno njezan....moracu da ga pitam da me opet pregleda za svaki slucaj....ne znam sta to moze biti al me pomalo brine....[sm=zmeden.gif] Cece super za leptiric! Uskoro ce to biti ribica, pa ce samo jednom da te zvekne nogom iz sve snage [sm=smiley36.gif] Torbice, utjesi me posteno....ovo moje cudo je super svojoj mami, bas prava dobrica (sa tu i tamo kojim ispadom) a ako ce djecak da bude jos bolji, pa onda sam ja vec u pravom raju za mame [sm=smiley36.gif] Jole, to je od malo previse set_nje, a i bebica pravi sebi mjesta...vole cure da si prave prostora u stomaku, inace mirises mi da nosis djevojcicu!
|
|
|
|