Jole84 -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 11/13 [ chat ] (29.11.2013 10:40:10)
|
Dobro jutro drugarice,ja malo "poranila",imala neke groooozne snove [sm=smiley36.gif] LO,Vik srećno danas,jedva čekamo izveštaj [sm=bravo.gif] NM,LO da znate da sam htela malo da raskrinkam bebi privatnost,baš sam nešto dosadna [sm=jezicek.gif] Al šta je tu je,čekam novu godinu ko ozebo sunce. Mici kako se ti osećaš pošto si videla bebane,sad si mirna jel da [sm=smiley31.gif] Jovana katastrofa od naših dr,biće to sve dobro,samo nađi nekog da ti se posveti i nađe odgovarajuću terapiju. Ja utrogestan koristila još pre trudnoće,nakon inseminacija itd a u trudnoći nastavila sa 4 dnevno,jer sam bila prokrvarila na početku a i imala jedan spontani,uvek stavljam vaginalno i moja dr smatra da se tako bolje apsorbuje. Sad mi je rekla da bi ga ukinula skroz,ali zbog ove hajke sa ginipralom,ipak da uzimam preventivno. Meni uskoro stiže sveki na kafu a pasulj se krčka,od jutros sam prava domaćica [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|