jacagoga -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 9:03:11)
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: jacagoga Lako je stedeti kad imas od cega...[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Moj brat je uvek govorio, trosi pa ces imati. Nekako, uvek kada smo spucali kompletnu ustedjevinu, nama su se otvorila neka nova vrata. Evo, skoro nam se nesto slicno dogodilo, naime, ja sam od decembra na minimalcu jer sam na bolovanju i bicu dok se ne vratim na posao. Uzas, plata mi se bas, bas smanjila. Ja sam otisla 1.12. a moj momak je istog tog dana dobio povecanje koeficienta. Da se ne lazemo, nije neko povecanje, ali povecanje je. Poenta je da ponekada treba rizikovati, kada ti se zatvore sva vrata, ti probaj da izadjes kroz prozor. ovo se i kod mene pokazalo kao tacno a i mm.. Kad god sam nekom nesto poklonila, kupila nesto nekome, dala neke pare onako lako...nekako se vrate...Neverovatno. Ima u ovome istine, ali ne znam sta mu je u poslednje vreme, samo govori skupi se malo, pristedi, rintam kao konj a nista ne ostaje kao da ja ceo dan lezim i rezim a samo se on raspada od posla
|
|
|
|