RE: Kako znati da je kraj? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 9:44:42)

to je klasicna greska svih nas.,.."mogu ja, ja cu" i onda sve spadne na  nas pa jos kritikuju...

znam...'

Ali ne verujem da je nerazuman...A posto mora da im se nacrta ti nacrtaj!!!
Nemoj bre da se nerviras oko toga, samo budi pametnija od njega i pokazi mu.

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 9:45:36)

jao jaco...pa ti ti 6.nedelja...tek sad vidim, duso moja..

Kakav ti je pocetak?
Ajde idemo na neku drugu temu da nas ne grde...ne znam samo koju..(prvo tromesecje???)

jacagoga -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 9:51:12)

IZVORNA PORUKA: OTI

Kakav ti je pocetak?
Ajde idemo na neku drugu temu da nas ne grde...ne znam samo koju..(prvo tromesecje???)

Ajde, eto vidis kakav je, kja osetljiva a njega zabole (recicu cosak da ne budem prosta)

jacagoga -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 9:51:29)

IZVORNA PORUKA: jacagoga

IZVORNA PORUKA: OTI

Kakav ti je pocetak?

Ajde, eto vidis kakav je, ja osetljiva a njega zabole (recicu cosak da ne budem prosta)

*Alexx* -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 10:59:29)

Drage moje.... Hvala vam što me svaki dan uveravate da cenim život i ono što imam sve više i više!
Katjice, želim ti hrabrost i trezvenost da napraviš pravu stvar, koja god ona bila!
Jaco, ti sad ne smeš da se nerviraš, zato - noge na stočić, pred TV ili šta god, a drugi neka te maze i paze.
[sm=smiley31.gif]

mamanp -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 11:06:44)

Nisam kompetentna da delim bilo kakve savete jer je i moj zivot u haosu i ne umem da ga sredim, ali mogu samo jedno da kazem:
Draga Katjice, sve probleme koje imas i sve sto te muci moras da resis pre nego dodju deca jer je posle suvise kasno.
Druga stvar: bolje je sve rascistiti dok si jos u vezi...jer ako u vezi nisi srecna i zadovoljna, kako ce onda biti u braku?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

viking -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 11:10:14)

Katjice, meni sve ovo što sam do sada pročitala zvuči kao da ti već znaš da je kraj i da si odlučila šta treba da radiš...

*Alexx* -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 11:43:41)

IZVORNA PORUKA: mamanp

Nisam kompetentna da delim bilo kakve savete jer je i moj zivot u haosu i ne umem da ga sredim, ali mogu samo jedno da kazem:
Draga Katjice, sve probleme koje imas i sve sto te muci moras da resis pre nego dodju deca jer je posle suvise kasno.
Druga stvar: bolje je sve rascistiti dok si jos u vezi...jer ako u vezi nisi srecna i zadovoljna, kako ce onda biti u braku?[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Ne slažem se da je suviše kasno kad dođu deca, ali jeste mnogo teže. A za ovo drugo se slažem: ako u vezi nisi srecna i zadovoljna, kako ce onda biti u braku?

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:43:38)

Sinoć sam pokušavala da zaspim, a on je mislio da sam već zaspala, legao je pored mene, mazio me po kosi, a meni se srce lomilo u sitne delove. Problem u svemu ovome je što ja ne sumnjam da on mene voli, verujem da je to zaista tako, ali je on takav kakav je, vuče sa sobom milion i jedan problem, ne zna šta hoće od života, totalno je nezreo, ne zna da napravi razliku između dobrog i lošeg, pa da li tada meni treba da bude dovoljno samo to što me iskreno voli [sm=zmeden.gif] Možda je ta ljubav dovoljna za početak, za vezu, ali za porodicu mislim da pored ljubavi treba i mnogo razumevanja, podrške, strpljenja itd., ali pre svega to dvoje treba da imaju bar okvirno slične ciljeve u životu [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:44:33)

Eugi, draga, sve što si mi napisala je suština cele stvari [sm=smiley31.gif]

mejra81 -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:45:19)

IZVORNA PORUKA: Katjica

Sinoć sam pokušavala da zaspim, a on je mislio da sam već zaspala, legao je pored mene, mazio me po kosi, a meni se srce lomilo u sitne delove. Problem u svemu ovome je što ja ne sumnjam da on mene voli, verujem da je to zaista tako, ali je on takav kakav je, vuče sa sobom milion i jedan problem, ne zna šta hoće od života, totalno je nezreo, ne zna da napravi razliku između dobrog i lošeg, pa da li tada meni treba da bude dovoljno samo to što me iskreno voli [sm=zmeden.gif] Možda je ta ljubav dovoljna za početak, za vezu, ali za porodicu mislim da pored ljubavi treba i mnogo razumevanja, podrške, strpljenja itd., ali pre svega to dvoje treba da imaju bar okvirno slične ciljeve u životu [sm=zmeden.gif]

Sve si sama rekla.....

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:46:48)

IZVORNA PORUKA: viking

Katjice, meni sve ovo što sam do sada pročitala zvuči kao da ti već znaš da je kraj i da si odlučila šta treba da radiš...

Sada i meni sve što sam napisala tako zvuči, ali mi nedostaje hrabrosti da napravim bilo kakav korak. Kakav god da je bio ovaj naš zajednički život ipak je bio naš i ipak sam uložila u sve to i previše sebe [sm=smiley19.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:48:25)

IZVORNA PORUKA: mejra81

Sve si sama rekla.....

Da, lepo sam rekla, ali ipak sve to boli [sm=smiley19.gif] Kako kaže pesma "Teorijski ljubav lepo zvuči, malko je drukčije u praksi..."

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:49:37)

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: mamanp

Ne slažem se da je suviše kasno kad dođu deca, ali jeste mnogo teže. A za ovo drugo se slažem: ako u vezi nisi srecna i zadovoljna, kako ce onda biti u braku?

Ma ja ako ne mogu da prelomim sada kada sam mlada, neudata i bez dece, sigurna sam da nikada neću ni moći da prelomim [sm=smiley13.gif]

mejra81 -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:51:45)

IZVORNA PORUKA: viking

Sada i meni sve što sam napisala tako zvuči, ali mi nedostaje hrabrosti da napravim bilo kakav korak. Kakav god da je bio ovaj naš zajednički život ipak je bio naš i ipak sam uložila u sve to i previše sebe [sm=smiley19.gif]

To jeste tako dok ne prodje neko vreme...posle imas drugi, bolji zivot...Ono sto te veze je navika,i strah od nepoznatog...
Moras da budes jako odlucna a to nije lako...Pomisli da je bolje sada da odes nego kasnije dok za ruku budes vukla i dete...
Dobro razmisli sta je vredno tvojih nerava...Zasluzujes da budes srecna,idi ka svojoj sreci...

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:55:01)

katjice, cekaj...
ja vidim da si ti vec sve prelomila u glavi...
ali kao sto sam ti rekla, pusti da odluka malo sazri..
Ja sam zivela sa bivsim pola godine nakon sto sam odlucila da to ne ide...
Ali sam htela, osecala sam da treba da pustim jos neko vreme da se naviknem na tu svoju odluku, da sebe pripremim i da osluskujem...
Zivela sam sa njim, nisam se pretvarala da sam ok, ali jednostavno sam zivela...Znao je da imamo problem ali nije ni zamisljao da cu da ga ostavim jer kako kaze: "mislio sam da blefiras " ..to je rekao nakon raskida...

Zato polako...ne mora to danas da se resi.
Ako ce ti biti lakse da se izboris sa tim...pusti da odlezi malo to sve.

Meni je tako bilo lakse...a onda je svakog dana postajao sve beznacajniji u mom zivotu...i pocela sam da ga se gadim jer NISTA prokleto nije uradio da me spreci da odem...samo je kukao.

cipiripi -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:57:01)

ja imam jedan brak iza sebe, znam sta to znaci kad uvidis da to nije to..
ja doduse nisam lagala sebe, preko noci mi je pukao film i to je to...
za samo dva meseca sticajem slucajih okolnosti , neocekivano i sasvim slucajno sam upoznala coveka svog zivota i sad idem sa njim pravim putem sa jasnim ciljem... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
mozda je ovo zvucati malo ruzno i bezosecajno sa moje strane ali najgore je kad lazes sebe, vidis da ne ide, da to nije to...
i ne slazem se sa cinjenicom "kad dodju deca sve ce se popraviti.."
ili ide ili ne ide...
mlada si..
moj prvi brak je trajao 4 god, bila sam luda,mlada, a on stariji...nisam htela ni decu, ni obaveze..zasto sam usla u to ni sama ne znam..ali sam znala zasto izlazim iz toga..
sad imam andjela pred sebe, cuvam ga , i imamo nesto savrseno..
doduse i ja sam se promenila za sve ove godine..od napaljene shiparice koja nije znala sta hoce ..do zene sa jasnim ciljevima i svesne sebe..

ljubim vas [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 14:59:42)

IZVORNA PORUKA: cipiripi

ja imam jedan brak iza sebe, znam sta to znaci kad uvidis da to nije to..
ja doduse nisam lagala sebe, preko noci mi je pukao film i to je to...
za samo dva meseca sticajem slucajih okolnosti , neocekivano i sasvim slucajno sam upoznala coveka svog zivota i sad idem sa njim pravim putem sa jasnim ciljem... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
mozda je ovo zvucati malo ruzno i bezosecajno sa moje strane ali najgore je kad lazes sebe, vidis da ne ide, da to nije to...
i ne slazem se sa cinjenicom "kad dodju deca sve ce se popraviti.."
ili ide ili ne ide...

mlada si..
moj prvi brak je trajao 4 god, bila sam luda,mlada, a on stariji...nisam htela ni decu, ni obaveze..zasto sam usla u to ni sama ne znam..ali sam znala zasto izlazim iz toga..
sad imam andjela pred sebe, cuvam ga , i imamo nesto savrseno..
doduse i ja sam se promenila za sve ove godine..od napaljene shiparice koja nije znala sta hoce ..do zene sa jasnim ciljevima i svesne sebe..

ljubim vas [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Tacno!!!
Bravo cipiripi!
Deca ne resavaju probleme...
Samo ih zamaskiraju na neko vreme a onda ti isti problemi iskoce kao jos gori!

cipiripi -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:02:08)

i deca budu na kraju ta na kojima nezadovoljni roditelji lece frustracije... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
bolje dobar razvod, nego los brak.. isto se odnosi i za vezu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

anajid -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:03:35)

IZVORNA PORUKA: cipiripi

i deca budu na kraju ta na kojima nezadovoljni roditelji lece frustracije... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
bolje dobar razvod, nego los brak.. isto se odnosi i za vezu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

Tako je Cipiripi,deca ne mogu nista resiti,zive srecno ako su u srecnom braku,ako ne.....onda jadnici trpe sve i svasta!Ljudi se zavaravaju time da deca rese probleme,zabluda!

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:07:50)

Ni ne mislim da bi mi dete rešilo problem, čak naprotiv, mislim da bi me još dublje zakopao u ovu situaciju u kojoj sam. Tek tada se nikada ne bih izvukla iz svega toga jer bih zarad dece trpela sve (znam da glupo zvuči, ali takva sam) [sm=zmeden.gif] OTI, shvatam šta hoćeš da mi kažeš, ovo se već neko vreme lomi u meni, ali sada sam skupila hrabrosti da sve ovo kažem na glas i da podelim sa nekim (čak nisam ni pisala kao Anonimna). Mislim da ne vredi da čekam više da se nešto promeni, jer izgleda da se ništa neće promeniti, koliko god ja plakala i molila. Otićiću kod mojih da probam da razbistrim glavu, jer ovde pored njega ne mogu. On me mazi, zove ljubavi itd. kao da se ništa ne dešava, a mene svaki njegov postupak u srce zaboli jer znam da me voli, ali i da je on jednostavno takav kakav je [sm=smiley13.gif]

pahulja76 -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:11:35)

katjice [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:11:36)

Ni ne mislim da bi mi dete rešilo problem, čak naprotiv, mislim da bi me još dublje zakopao u ovu situaciju u kojoj sam. Tek tada se nikada ne bih izvukla iz svega toga jer bih zarad dece trpela sve (znam da glupo zvuči, ali takva sam) [sm=zmeden.gif] OTI, shvatam šta hoćeš da mi kažeš, ovo se već neko vreme lomi u meni, ali sada sam skupila hrabrosti da sve ovo kažem na glas i da podelim sa nekim (čak nisam ni pisala kao Anonimna). Mislim da ne vredi da čekam više da se nešto promeni, jer izgleda da se ništa neće promeniti, koliko god ja plakala i molila. Otićiću kod mojih da probam da razbistrim glavu, jer ovde pored njega ne mogu. On me mazi, zove ljubavi itd. kao da se ništa ne dešava, a mene svaki njegov postupak u srce zaboli jer znam da me voli, ali i da je on jednostavno takav kakav je [sm=smiley13.gif]

OK onda katjice...Samo ...jos nesto.
Nije ljubav kad ti neko prica "ljubavi, duso, sreco" i mazi te po glavi.
Ljubav je
davanje
zrtvovanje
uciniti nekom ono sto ga cini srecnim
osecati tu osobu i ziveti u skladu sa njom
truditi se za ono "MI"

gurati napred
ne ignorisati potrebe voljene osobe...

ni meni nije falilo 'kuco, maco" ali to niije ljubav

Maza82 -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:12:38)

Kaćice svi smi mi takvi kakvi smo, ali radi osobe koju stvarno volimo moramo biti spremni da napravimo neke ustupke.. Drugačije ne može da funkcioniše,ali nikako... Ima dosta da se piše na ovu temu, ali ti draga ipak na kraju moraš sama da doneseš odluku. Dobro razmisli i nemoj na brzinu donositi nikakve odluke...

bratzz -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:21:41)

MM sam jasni rekla da ako nam brak ne bude dobar, ako se svaki dan svadjamo, ako nemamo strpljenje da jedno drugo saslusama,ako nismo verni, ako ne zelimo iste stvari i ako nemamo razumevanje jedno za drugo da cu se razvesti od njega. Neznam koliko me je ozbiljno shvatio ali ako me ne shvata ozbiljno to je vec njegov problem. Par puta sam mu rekla da cu da ga ostavim kad smo vodili bucnu i mucnu polemiku na svu srecu nisam ga ostavila jos uvek jer je uvek menjao svoje ponasanje ako je meni smetalo. Naucio je za dve godine koliko smo zajedno da tesko odustajem kad nesto trazim od njega ali i da sam spremna na kompromis, zato on pravi komprpomise zbog mene. Promenio je mnoge stvari koje su meni smetale i prolagodio mi se maksimalno zato se i ja menjam zbog njega i prilagodjavam mu se. Ako jednog dana vise ne bude tako ostavicu ga sigurno, pa makar imali petoro dece.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>