RE: Kako znati da je kraj? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:25:30)

IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: Katjica

Ni ne mislim da bi mi dete rešilo problem, čak naprotiv, mislim da bi me još dublje zakopao u ovu situaciju u kojoj sam. Tek tada se nikada ne bih izvukla iz svega toga jer bih zarad dece trpela sve (znam da glupo zvuči, ali takva sam) [sm=zmeden.gif] OTI, shvatam šta hoćeš da mi kažeš, ovo se već neko vreme lomi u meni, ali sada sam skupila hrabrosti da sve ovo kažem na glas i da podelim sa nekim (čak nisam ni pisala kao Anonimna). Mislim da ne vredi da čekam više da se nešto promeni, jer izgleda da se ništa neće promeniti, koliko god ja plakala i molila. Otićiću kod mojih da probam da razbistrim glavu, jer ovde pored njega ne mogu. On me mazi, zove ljubavi itd. kao da se ništa ne dešava, a mene svaki njegov postupak u srce zaboli jer znam da me voli, ali i da je on jednostavno takav kakav je [sm=smiley13.gif]

OK onda katjice...Samo ...jos nesto.
Nije ljubav kad ti neko prica "ljubavi, duso, sreco" i mazi te po glavi.
Ljubav je
davanje
zrtvovanje
uciniti nekom ono sto ga cini srecnim
osecati tu osobu i ziveti u skladu sa njom
truditi se za ono "MI"

gurati napred
ne ignorisati potrebe voljene osobe...

ni meni nije falilo 'kuco, maco" ali to niije ljubav

[sm=smiley32.gif] Nije ljubav kuco i maco, samo kažem da mi to otežava da uradim ono za šta mislim da treba da uradim [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:28:19)

Pahuljice i Mazo [sm=smiley31.gif], da odluka je samo moja šta god odlučila to će uticati i menjati ili ne menjati samo moj život. Ipak lepo mi je da pričam sa vama, nekako volim RR i smatram je jednom lepom velikom količinom pozitivne energije i želje da se pomogne [sm=smiley27.gif] Devojke, vi ste moj glas razuma [sm=smiley31.gif]

Maza82 -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 15:30:20)

Narvno da ti je lakše kad podijelš sa nama, ali odluku donesi sama, to ti je moj savjet draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:02:57)

Ceo dan mi se vrti u glavi ova pesma... Nekako se pronalazim u njoj, naročito u refrenu... [sm=smiley13.gif]

Željko Joksimović - Žena za sva vremena

I opet sam tu
gledam je kako bledi
zaticem se kako mislim na tudje
i smeta mi sve, ono sto nikad nije
cak i kad kazem 'volim te'

I opet sam tu
jasno je sta mi sledi
i opirem se, ali malo sta vredi
jer se ljubav, ljubav predaje

REF.
A ti si zena za sva vremena
ti si k'o stvorena za ljubav
i topao dom
ti si k'o stvorena za srecu
ali ne sa mnom

Al' nisi kriva ti
al' nisi kriva ti
sto takav sam...

Ja opet sam tu
na kraju jedne price
i cinim sve da si sto vise sama
i svaka od njih jedna na drugu lice
i uvek na kraju stojim sam

REF.
i topao dom
ali ne sa mnom

Al' nisi kriva ti
al' nisi kriva ti
sto takav sam...

i topao dom
ali ne sa mnom

Al' nisi kriva ti
znaj, nisi kriva ti
sto takav sam...

ljubavce -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:05:59)

Sinoć sam pokušavala da zaspim, a on je mislio da sam već zaspala, legao je pored mene, mazio me po kosi, a meni se srce lomilo u sitne delove. Problem u svemu ovome je što ja ne sumnjam da on mene voli, verujem da je to zaista tako, ali je on takav kakav je, vuče sa sobom milion i jedan problem, ne zna šta hoće od života, totalno je nezreo, ne zna da napravi razliku između dobrog i lošeg, pa da li tada meni treba da bude dovoljno samo to što me iskreno voli [sm=zmeden.gif] Možda je ta ljubav dovoljna za početak, za vezu, ali za porodicu mislim da pored ljubavi treba i mnogo razumevanja, podrške, strpljenja itd., ali pre svega to dvoje treba da imaju bar okvirno slične ciljeve u životu [sm=zmeden.gif]

ja sam imala vezu od 8.god, ne mogu reci da nisam volela ali izgleda da to nije bila PRAVA ljubav.Pored njega sam se osecala da to nisam ja, da se gusim. Znas kada pocnu da ti smetaju i najmanje sitnice (npr. kako drzi kasiku dok jede, zasto sada tako sedi....) e onda je tu definitivno KRAJ !!!
Takve veze treba odmah prekinuti bez razmisljanja.
Mislila sam da nikada vise necu voleti, svi muskarci su mi se gadili ali kada sam se najmanje nadala upoznala sam divnu osobu MM. Posle samo 8 meseci zabavljanja smo se verili a vencali posle godinu ipo dana, u braku smo 7 meseci i predivno nam je.
Kao da se znamo ceo zivot u potpunosti se razumemo,za sve se slazeno i sve radimo u medjusobnom dogovoru, pored njega se osecam slobodno i ispunjeno...to sam sada prava ja.

Za ljubav je potrbno i ti da volis ne samo on.

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:07:32)

IZVORNA PORUKA: ljubavce

Sinoć sam pokušavala da zaspim, a on je mislio da sam već zaspala, legao je pored mene, mazio me po kosi, a meni se srce lomilo u sitne delove. Problem u svemu ovome je što ja ne sumnjam da on mene voli, verujem da je to zaista tako, ali je on takav kakav je, vuče sa sobom milion i jedan problem, ne zna šta hoće od života, totalno je nezreo, ne zna da napravi razliku između dobrog i lošeg, pa da li tada meni treba da bude dovoljno samo to što me iskreno voli [sm=zmeden.gif] Možda je ta ljubav dovoljna za početak, za vezu, ali za porodicu mislim da pored ljubavi treba i mnogo razumevanja, podrške, strpljenja itd., ali pre svega to dvoje treba da imaju bar okvirno slične ciljeve u životu [sm=zmeden.gif]

ja sam imala vezu od 8.god, ne mogu reci da nisam volela ali izgleda da to nije bila PRAVA ljubav.Pored njega sam se osecala da to nisam ja, da se gusim. Znas kada pocnu da ti smetaju i najmanje sitnice (npr. kako drzi kasiku dok jede, zasto sada tako sedi....) e onda je tu definitivno KRAJ !!!
Takve veze treba odmah prekinuti bez razmisljanja.
Mislila sam da nikada vise necu voleti, svi muskarci su mi se gadili ali kada sam se najmanje nadala upoznala sam divnu osobu MM. Posle samo 8 meseci zabavljanja smo se verili a vencali posle godinu ipo dana, u braku smo 7 meseci i predivno nam je.
Kao da se znamo ceo zivot u potpunosti se razumemo,za sve se slazeno i sve radimo u medjusobnom dogovoru, pored njega se osecam slobodno i ispunjeno...to sam sada prava ja.

Za ljubav je potrbno i ti da volis ne samo on.

Lepo [sm=smiley32.gif] Uživajte u svojoj ljubavi [sm=smiley27.gif]

cipiripi -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:10:37)

Katjice duso, ne radi to sebi...flipnuces..
Super je to sto pises i trudis se da izbacis iz sebe ali ne ide to tako...
Izvini na iskrenosti...

Desavalo se i meni, ali ja sam takva da idem glavom kroz zid...meni su dve stvari dovoljne za koje znam da se nemogu ispraviti i ne idem dalje..

Da li radis na bebi ili ne?

cipiripi -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:12:17)

a probaj da se nadjes u ovim recima pa zakljuci koja pesma ti vise lezi..ali onako iskreno... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Lagano,sasvim lagano ja zastanem,pa se osvrnem oko sebe....
i nije me strah....
Lagano,sasvim lagano ja uspem da se nasmejem,od srca....
kao nekada....
Svako secanje boli,k'o ziva rana,sto gori....
Ko si ti,ko sam ja....
sta je laz,sta istina....
Moram dalje....
moram ici do kraja...
vrata pakla i raja otvaram.....
Moram dalje....
menjam juce za sutra....
menjam noci za jutra spokojna.....
U dolinu sunca idem ja....

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:19:55)

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Katjice duso, ne radi to sebi...flipnuces..
Super je to sto pises i trudis se da izbacis iz sebe ali ne ide to tako...
Izvini na iskrenosti...

Desavalo se i meni, ali ja sam takva da idem glavom kroz zid...meni su dve stvari dovoljne za koje znam da se nemogu ispraviti i ne idem dalje..

Da li radis na bebi ili ne?

Ne, ne radim na bebi, i hvala Bogu na tome što su mi neke stvari udarile u glavu pa sam stavila prst na čelo i da se zapitam da li ja to radim stvari za sebe ili protiv sebe [sm=zmeden.gif]

cipiripi -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:21:40)

ok [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozica.gif[/image]
ne sekiraj se mila, ne ubijaj sebe, budi samo realna .. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:21:49)

a probaj da se nadjes u ovim recima pa zakljuci koja pesma ti vise lezi..ali onako iskreno... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Lagano,sasvim lagano ja zastanem,pa se osvrnem oko sebe....
i nije me strah....
Lagano,sasvim lagano ja uspem da se nasmejem,od srca....
kao nekada....
Svako secanje boli,k'o ziva rana,sto gori....
Ko si ti,ko sam ja....
sta je laz,sta istina....
Moram dalje....
moram ici do kraja...
vrata pakla i raja otvaram.....
Moram dalje....
menjam juce za sutra....
menjam noci za jutra spokojna.....
U dolinu sunca idem ja....

Baš si me pogodila [sm=smiley31.gif] Volim tu seriju, a tek ovu pesme, reči su joj fantastične [sm=smiley32.gif] Mislim da mi treba puno hrabrosti da bih se pronašla u ovoj pesmi [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:23:46)

ok [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozica.gif[/image]
ne sekiraj se mila, ne ubijaj sebe, budi samo realna .. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Ne znam više ni šta mi je je realno... Možda da ne lomim svoje srce odlaskom pa šta mi Bog da, a možda da pogledam istini u oči i odem koliko god bolelo jer ovaj život nije moj... [sm=smiley13.gif]

cipiripi -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:28:42)

prstic na celo...bas kao i za bebu...
nemoj da budes povratnik, da odlucis nesto pa da ti bude zao...
mozda on jeste takav kakav je , ali tebi to ocigledno ne prija, nemoj da dozvols da i ti padnes
zbog svega.
budi ti, budi jaka, svesna sebe i svojih sposobnosti, zelja...
ne znam sta vise da ti kazem...
dala sam ti svoj primer i stojim iza svake napisane reci..

Reci ove pesme su eksta, i kad sam krenula da ti pisem bas je bila pesma na tv, pa sam odlucila da ti napisem..
Ona sve govori, sad iskuliraj malo...oladi glavu, misli glavom ne srcem, nekad je to bolja varijanta, ne uvek ali ponekad starno jeste.

[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif[/img]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:32:25)

prstic na celo...bas kao i za bebu...
nemoj da budes povratnik, da odlucis nesto pa da ti bude zao...
mozda on jeste takav kakav je , ali tebi to ocigledno ne prija, nemoj da dozvols da i ti padnes
zbog svega.
budi ti, budi jaka, svesna sebe i svojih sposobnosti, zelja...
ne znam sta vise da ti kazem...
dala sam ti svoj primer i stojim iza svake napisane reci..

Reci ove pesme su eksta, i kad sam krenula da ti pisem bas je bila pesma na tv, pa sam odlucila da ti napisem..
Ona sve govori, sad iskuliraj malo...oladi glavu, misli glavom ne srcem, nekad je to bolja varijanta, ne uvek ali ponekad starno jeste.

[img]http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif[/img]

Hvala ti mila [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:36:26)

šta god uradila jednu stvar nikada nemoj da dozvoliš:DA ČINIŠ STVARI ZBOG NEKOGA ZA KOJE U NEKIM TRENUCIMA NE BI NI ZA SEBE, I DA, KAD PRODJU GODINE I RANE JER SI TOG NEKOG NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN IZGUBILA,MRZIŠ SEBE ZBOG TIH POSTUPAKA I KAŽEŠ, NAGLAS PRIZNAŠ SEBI: BOŽE KOLIKO SAM BILA GLUPA.....

SLUŠAJ SVOJE SRCE,ALI RADI KAKO TI GLAVA KAŽE,JER AKO TE SRCE BUDE ZABOLELO GLAVA ĆE BITI TU DA GA UTEŠI,,,,

cipiripi -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:36:31)

ne zahvaljuj se [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
samo te molim opet sve sto sam te zamolila u predhodnim postovima [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
ti si jako vazna u ovoj prici, ne daj da te nista izbaci iz koloseka...

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:39:39)

IZVORNA PORUKA: banini

šta god uradila jednu stvar nikada nemoj da dozvoliš:DA ČINIŠ STVARI ZBOG NEKOGA ZA KOJE U NEKIM TRENUCIMA NE BI NI ZA SEBE, I DA, KAD PRODJU GODINE I RANE JER SI TOG NEKOG NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN IZGUBILA,MRZIŠ SEBE ZBOG TIH POSTUPAKA I KAŽEŠ, NAGLAS PRIZNAŠ SEBI: BOŽE KOLIKO SAM BILA GLUPA.....

SLUŠAJ SVOJE SRCE,ALI RADI KAKO TI GLAVA KAŽE,JER AKO TE SRCE BUDE ZABOLELO GLAVA ĆE BITI TU DA GA UTEŠI,,,,

Banini, prelepa ti je ova zadnja [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:39:57)

Katjice, jel jutro pametnije od večeri? Zašto čekaš vikend da odeš kod roditelja? 

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:43:47)

Pa i nije nešto pametnije jutro, ali valjda je najvažnije da nije ni gluplje od večeri [sm=smiley13.gif] Jedino je teže sve ovo za izdržati svakim danom u njegovoj blizini... Teško je biti istrajan i odlučan kada mi je on stalno u nogama sa nekim tepanjem [sm=smiley19.gif] Čekam da budem bar 1 dan malo topliji (rekli su za četvrtak) pa da bar malo krene da se topi led sa puteva, jer mi je jako daleko 400km [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:45:10)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/rozica.gif[/image]

IZVORNA PORUKA: banini

Banini, prelepa ti je ova zadnja [sm=smiley31.gif]

HVALA DUŠO[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
TO SAM NAŽALOST OSETILA NA SVOJOJ KOŽI, JEDVA PODIGLA SEBE JER SAM OD KLINCA NAPRAVILA MUŠKARCA ZA NEKU DRUGU ŽENU, ONU KOJA MU JE RODILA DETE I SA KOJOM JE SREĆAN, A USPUT SAM MENJAJUĆI NJEGA IZGUBILA SEBE....

dok neke stvari ne osetiš lično, džaba da ti drugi pričaju, ali vidim iz postova da si trezvena i prizemna, i da znaš kakvog protivnika imaš pred sobom...ja sam bila klinka i slepa od ljubavi...

stoga, postavi ultimatum i sebi i njemu, pobednik iz dvoboja je samo jedan...gledaj da to budeš ti....kiss

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:45:25)

aaaaaaaaaaaaa, nisam znala da toliko treba da putuješ. Mislila sam da je bliže.

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:48:54)

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

aaaaaaaaaaaaa, nisam znala da toliko treba da putuješ. Mislila sam da je bliže.

Da mi je bliže, možda bih i ranije progledala i možda bih imala više hrabrosti za neke stvari, a ovako sama, izgubljena i naivna eto gde sam stigla [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 17:51:15)

Banini, draga, baš me je pogodila tvoja iskrenost [sm=smiley31.gif] Zaslužila si da sada uživaš u pravoj ljubavi za ceo život!!! Dajem sve od sebe da pobednik budem ja, borim se svim snagama i kad god mi je teško zbog njegovog milog pogleda ja zatvorim oči i nabrajam sebi sve ono loše u životu sa njim [sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 18:26:30)

Katjice, ja mislim da, dokle god se ti dvoumis u sebi, nista nije gotovo. I uvek sam za to da se pokusa do kraja, do svog maksimuma. Ne znam do koje si ti granice stigla...
Isto tako, smatram da, ne da ljubav nije dovoljna, nego da, kad je nema, ona cini 90 posto veze, a kad je ima, ona cini 10 posto veze.
Imala sam vezu pre mm...pa nije to ni bila veza. Bili smo drugari, pa nesto vise, pa jos vise...i tako skoro 6 godina, upoznali smo se kad sam imala 15. Voleli smo se do besvesti, ali nikad nismo bili u vezi. Znali smo da smo suvise mladi za tako nesto, on je zeleo da prozivi, a bogami i ja...vidjali smo se 1-2 puyta nedeljno i to je bilo dovoljno da izdrzimo do sledeceg susreta. Bilo je tu i svadja, svega i svacega, al zaista smo se voleli, onako kako volis prvu ljubav.
Kada sam imala 21. godinu, shvatila sam da uskoro zelim porodicu, brak i stabilnost. Nisam morala ni da ga pitam, znala sam da on nije spreman za to, i da duuugo nece biti. Nisam ga krivila, niti osudjivala, jednog dana sam mu samo rekla da se vise necemo videti, otisla sam i nisam se osvrnula. A volela sam ga tada kao i prvog dana. Posle mesec dana sam upoznala mm, udala se i rodila dete. Ne mogu da budem srecnija od ovoga, i ne zalim.
Provela sam s tim momkom dobar deo svoje mladosti, bilo nam je lepo, ali nismo imali iste prioritete, i iste zivotne ciljeve i zelje. Nisam mogla da pristanem na toliki kompromis, niti sam zelela da ga teram na nesto sto ne zeli, i za sta ne bi bio spreman jos dugo.
A kad sam upoznala mm, posle mesec dana sam znala da cu mu biti zena i majka njegove dece. Nisam samo zelela to, jednostavno sam znala.

Modessty -> RE: Kako znati da je kraj? (22.12.2009 18:39:40)

Katjice lepo je kad sanjaš. Ali bolje je kad se probudiš pa vidiš svet oko sebe onakvim kakav je.
Koliko sam mogla da provalim po svim tvojim postovima na RR ti si jedna JAKA i REALNA žena. Ne dozvoli da bilo ko ubije taj veseli i snažan duh koji nosiš u sebi.
Ako rešiš da okreneš novi list URADI TO. Uvek za sve postoje posledice. Ako uradiš ono što zaista voliš i želiš, posledice neće biti strašne.

Imaj samo na umu da raskid nije kraj života i sveta. Malo ćeš možda da patiš i plačeš, ali proćiće i to. Naćićeš da postoji još mnogo lepih stvari u životu za koje se vredi boriti. Ne troši snagu i vreme na loše stvari i loše ljude.

Mislim da je dobro da odeš kod svojih i malo se odvojiš od života koji trenutno vodiš. Treba ti da stvari pogledaš sa distance.

Želim ti da budeš jaka i da slediš svoje snove. [sm=smiley31.gif]
I ne zaboravi: ti si ŽENA ZMAJ! [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>