cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

FOTO: Čudo porođaja uhvaćeno objektivom fotoaparata!

clock-img

11.11.2022

Mnoge žene nisu spremne da se fotografišu gole, posebno tokom tako intimnog trenutka kao što je porođaj. Fotografije novozelandske fotografkinje dokazuju da fotografije porođaja mogu biti prava umetnička dela. Uživajte u njima!

FOTO: Čudo porođaja uhvaćeno objektivom fotoaparata!

"Da me neko slika dok se porađam? Nema šanse!" Sigurni smo da ima mnogo žena kojima ne bi bilo prijatno da ih slikaju gole, a kamoli u tako intimnom trenutku kao što je porođaj. Ali sa pravim fotografom, koji zna kako da uhvati emocije na fotografiji, a da se u isto vreme pobrine da fotografije ipak budu estetske i otkriju taman koliko treba, fotografija porođaja može ostati trajno sećanje na događaj koji i roditelji i deca nose u srcu do kraja života.


Odabrali smo za vas najlepše fotografije porođaja novozelandske fotografkinje Cassie Xox, koje je nazvala Capturing Life. Pogledajte ih u galeriji iznad i uživajte.

 

Odabrala i prevela Ringeraja.rs

Izvor: Ringaraja.net

 

PROČITAJ JOŠ: Moćna fotografija trbuha za vreme kontrakcija


news-img

Ne propustite "U MOJOJ GLAVI 2", karte su već u prodaji

NASTAVAK ANIMIRANE PRIČE ČIJI JE PRVI DEO OVENČAN NAGRADOM OSKAR, KAO I BAFTA NAGRADOM I ZLATNIM GLOBUSOM ZA NAJBOLJI ANIMIRANI FILM, OD 13. JUNA NAĆI ĆE SE NA REPERTOARU BIOSKOPA.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img