cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

RADIONICA UROŠA PETROVIĆA "U DUHU" PREDSTOJEĆEG ANIMIRANOG BISKOPSKOG HITA „KANTERVILSKI DUH“

SPECIJALNA PROJEKCIJA ANIMACIJE KANTERVILSKI DUH I RADIONICA UROŠA PETROVIĆA, U SUBOTU 11. NOVEMBRA U MTS DVORANI I U NEDELJU 12.11., U BIOSKOPU CINE GRAND RAKOVICA.

„KANTERVILSKI DUH“: RADIONICA UROŠA PETROVIĆA


U subotu 11. novembra u mts Dvorani i naredni dan, u nedelju u bioskopu Cine Grand Rakovica, s početkom od 16h održaće se radionica dečijeg proslavljenog pisca Uroša Petrovića pod nazivom „Ko se boji duha još?”. 


Ujedno i šaljiva i ozbiljna, radionica je osmišljema u skladu sa temom animiranog hita "Kantervilski duh" koji se upravo prikazuje u domaćim bioskopima, a specijalne projekcije filma, uz prisustvo učesnika sinhronizacije održaće se za vikend nakon radionica. 


Kantervilski duh
 
Kantervilski duh je priča Oskara Vajlda smeštena s kraja 19. veka u Engleskoj kada se, u svoju tek kupljenu seosku kuću useljava jedna porodica. Njihov novi dom okružuju duhovi, a Ser Simon Kantervil uspešno pohodi ovim terenom više od tri stotine godina. Međutim, u trenutku kada pokuša da ih uplaši nailazi na nove izazove.

Kantervilski duh

U sinhronizovanoj verziji glasove su pozajmili Marko Kon, Mia Pajčin, Ognjen Amidžić, a po prvi put u ulozi animiranog lika našao se i pisac Uroš Petrović.

Uroš Petrović

"Dati glas liku u dugometražnom crtanom filmu rađenom po priči Oskara Vajlda? Radovao sam se! Super je kad se izmeša strašno i smešno. Dodeljen mi je lik dobroćudnog sveštenika - kako živim, nije ni čudo što su baš mene izabrali! Još kada sam video da će me proganjati Kantervilski duh lično, znao sam da će biti nezaboravno. I bilo je. I još uvek je. "
 
U NASTAVKU POGLEDAJTE TREJLER ANIMACIJE


Promo objava

news-img

L’ERBOLARIO SUN - sunčano darivanje na Ringeraji!

Uživajmo u lepom vremenu uz L'Erbolario SUN!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img