cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Ponosna na svojih 40 šavova: "To su vrata kroz koja je moja ćerka stigla na svet"!

Mama, koja je nakon hitnog porođaja carskim rezom imala 40 šavova u stomaku, ponosno je na društvenim mrežama podelila slike svog neobičnog vertikalnog ožiljka.

Mama ponosno pokazala 40 šavova nakon carskog reza!

Erin Bahadur (36) iz Severne Karoline rodila je svoje drugo dete, devojčicu Remi, u decembru 2020.


Zbog placente previje, najsigurniji način porođaja bio je hitan carski rez, u njenom slučaju vertikalni. Iako je carski rez prošao dobro, Remi je stigla 5 nedelja ranije, i morala je provesti 15 dana na odeljenju intenzivne nege, dok je Erin dobila 40 šavova na stomaku.


Hrabra mama je odlučila biti iskrena sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, skinula se i podelila realnost njenog stanja. Pokazala je svoj ožiljak, kako bi dala do znanja kroz šta sve prolazi žensko telo da bi na svet donelo novi život. Rekla je da se oseća „ponosnom“ na svoje telo i ono što je postiglo.


„Ja sam veoma vizuelna osoba pa mi je slikanje ožiljka pomoglo da normalizujem ono što se desilo mom telu,” izjavila je Erin. “Ponekad, s obzirom na sve hormone i neprospavane noći, dešava se da zaboravimo prve dane nakon porođaja. Takođe sam želela da pokažem drugim ženama da nije svako rođenje jednostavno i da treba slaviti i atipične. Ožiljak za mene predstavlja snagu. Zadivljuje me da postoji mesto kroz koje sam otvorena, kako bi izašao novi život. To su vrata kroz koja je moja ćerka stigla na svet." - napisala je na Instagramu.                                          

 

Erin - koja je takođe majka dvogodišnjeg sina Majlsa, kaže da je ponosna na ono što je njeno telo uradilo i da želi da normalizuje svoj ožiljak u pokušaju da pomogne drugima. Deleći fotografiju svog ožiljka na društvenim mrežama, napisala je: "Danas skidamo 40 šavova. 40 šavova koji su me držali celom nakon neizvesnog porođaja. 40 šavova koji su mi omogućili da dočekam mali novi život. 40 šavova koji će na kraju otkriti ožiljak koji mogu pokazati svojoj ćerki kao njen ulaz u ovaj svet. Pre nego što ih uklonim, želim da ih dokumentujem."


"Period nakon porođaja nije uvek ružičast - neuredno je, krvavo i strašno. Danas se opraštam od ovih 40 šavova, ali zauvek ostaje podsetnik na iskustvo koje ne bih promenila ni za šta na svetu", dodala je.


 

Izvor: IG/@erinsinsidejob


news-img

Hajde da stvaramo uspomene sa Lilly Junior Radosnicom!

Uzbuđenje je u vazduhu - Lilly Junior Radosnica je stigla!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img