cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Edukativne igračke "Feltro-učimo kroz igru"

Deca vole igračke! To je nedvosmisleno! Ipak, prilikom izbora istih treba imati u vidu da igračka nije samo stvar koja će zabavljati dete, već način da se detetu zadovolji potreba za kreativnošću, maštom, stimulacijom i samom igrom kao načinom učenja.

Osvojite Feltro edukativne igračke

Danas smo svedoci ogromnog izbora dečijih igračaka, različitih noviteta i trendova, a opet većina tih igračaka vrlo brzo završi bačena u neki ćošak i zaboravljena.

Međutim, igračke mogu biti više od zabave. A najbolje su one koje angažuju decu u igri, i podstiču maštu i učenje. Didaktičke, edukativne igračke su upravo takve jer omogućavaju detetu da kroz igru, razvijaju različite sposobnosti poput razvoja motorike i govora, vizuelne percepcije i pažnje, logičkog razmišljanja i zaključivanja, razvoj aktivnog slušanja... I sve to kroz igru i stimulaciju kroz dodir, zvuk, boju...

 


U beskrajnom moru ponude različitih igračaka, izdvajaju se edukativne igračke "Feltro-učimo kroz igru"!

 

 

 

 

Edukativne igračke "Feltro-učimo kroz igru" vam u aprilu na Ringeraji poklanjaju:

Jednu Igru memorije"( za stariju decu), Jednu Aktivnu kocku ( za bebe)

i Jedan set od tri 3D životinje (za uzrast 3 do 5 godina).

Kako da osvojite ove sjajne nagrade pročitajte na forumu >>


Edukativne igračke "Feltro-učimo kroz igru" nastale su kroz ideju autorke istih, Tamare Vučković, da svom detetu pruži drugačiju, praktičnu igračku sa kojom će moći da se igra, a ujedno nešto i nauči.

Feltro igračke su namenjene deci uzrasta od 6 meseci do 7 godina. U želji da se neguje stari zanat, interaktivne tihe knjige, društvene igre, setovi "Uradi sam" i aktivne kocke napravljene su isključivo ručno pomoću igle i konca, od potpuno prirodnog materijala filca, tj. presovane vune.
 


U zanosu celodnevnog igranja, dobro je ponuditi deci igračke koje će promrdati moždane vijugice i uticati pozitivno na njihov razvoj.
Igrajući se "Feltro-učimo kroz igru" igračkama dete razvija maštu, usavršava finu motoriku, koncentraciju i percepciju.
Sve igračke se rade po porudžbini, pa se tako pruža mogućnost roditeljima da sami osmisle kako žele da izgleda igračka koju poručuju.

Feltro igračke su idealan poklon za mališane i najlakši način da bez otpora, kroz igru, steknu znanje i veštine za dalji rast i razvoj.

 


Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img