Rolovana "slatka" piletina

Ringerajin kuvar: lelaigor

image

  • šnicle pilećeg belog mesa
  • suve šljive
  • orasi
  • slanina
  • pileća džigerica
  • praziluk
  • ulje
  • začini


  1. Iseckan praziluk izdinstati na ulju, dodati usitnjenu džigericu, posoliti i takođe dinstati.
  2. Belo meso "izlupati", začiniti i na sredinu svake šnicle staviti malo smese od praziluka i džigerice, 2 "zrna" oraha i jednu suvu šljivu. Urolati šniclu a zatim je obmotati tanko isečenim parčetom slanine.
  3. Tako filovati svaku šniclu i ređati u nauljen pleh.
  4. Peći u rerni na 200-220C dok se belo meso ne ispeče.


Ovo meso sam jela uz pirinač sa ananasom.Klot-natur kuvan pirinač, iliti pirinač kuvan u posoljenoj soli, ananas iz konzerve iseckan na kockice. Pomešati i to je to.

Prijavi se i prati razvoj svog deteta

Besplatne nedeljne e-novosti, koje pomno prate razvoj tvog deteta.

Tvoj email

Predviđeni datum porođaja

calc-img

Izračunaj datum porođaja

news-img

Sve je veći broj ljudi koji vole knjige

Digitalna era je nesumnjivo promenila neke navike čitalaca, ali strah da će internet potpuno potisnuti knjigu kao medij pokazao se neosnovanim.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img