cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

UČESTVUJTE U WOW USKRŠNJOJ AVANTURI I OSVOJITE SJAJNE NAGRADE!

Takmičenje »WOW USKRŠNJA AVANTURA« može da počne! U periodu od 19.4.2019. do 23.4.2019. WOW i Ringeraja.rs za Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama. Dragi Ringerajci, sve vas pozivamo da učestvujete!

UČESTVUJTE U WOW USKRŠNJOJ AVANTURI!

 

Drage Ringerajke i Ringerajci,

Takmičenje »WOW USKRŠNJA AVANTURA« može da počne!

U periodu od 19.4.2019. do 23.4.2019. WOW i Ringeraja.rs za Ringerajine korisnike organizuju sjajno takmičenje, sa još sjajnijim nagradama.


Dragi Ringerajci, sve vas pozivamo da učestvujete! Bilo da redovno na forumu razmenjujete iskustva, ili više volite da čitate Ringerajine sadržaje, svi imate mogućnost da učestvujete!!!

Korisnici koji su u nekom od prethodna 4 takmičenja sa sakupljanjem ikonica osvojili nagrade, nemaju mogućnost osvajanja nagrada u aktuelnom takmičenju sa ikonicama.


WOW IGRAČKE - ZABAVI NIKAD KRAJA 

WOW igračke dizajnirane su za uzrast od godinu do pet godina i više, a pogodne su i za devojčice i za dečake. WOW igračke nemaju sitne delove, niti oštre ivice, što isključuje mogućnost povređivanja. Potpuno su bezbedne za zdravlje deteta jer nisu od PVC materijala, ne sadrže toksične boje. Otporne su na razne udarce, tj. pravljene su tako da se ne lome. Za njihov rad nisu potrebne baterije već funkcionišu na frikcioni pogon. I pored toga što im za rad nisu potrebne baterije, WOW igračke ispuštaju realistične zvukove koji su prilagođeni osetljivom dečjem uhu. Vrlo su praktične jer se delovi pojedinih kolekcija mogu kombinovati.

 


Biće podeljeno ukupno 25 WOW nagrada: glavne, specijalne i dnevne.

 

 

  • Glavna nagrada (5 ukupno)

 

Glavne nagrade se dodeljuju takmičarima koji su sakupili najviše bodova u ukupnom plasmanu tokom svih pet dana takmičenja. Nagrađuje se 5 takmičara. Svaki od njih dobija po jednu glavnu nagradu.

wow glavna nagrada

GLAVNA NAGRADA prema ukupnom plasmanu:

 

1. Wow igračka kamion Dudley Dump Truck

2. Wow igračka bager Dexter the Digger

3. Wow igračka raketa Ronnie

4. Wow igračka raketa Ronnie

5. Wow igračka kočija Pippas Princess Carriage

 

 

  • Specijalne nagrade (5 ukupno)

 

Specijalne nagrade automatski osvajaju korisnici koji pronađu i sakupe Specijalnu WOW ikonu koja se tokom takmičenja može pronaći po jednom dnevno, u toku svakog od 5 takmičarskih dana. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu specijalnu nagradu.

 wow specijalana nagrada

Specijalna WOW nagrada, prema datumima:

 

19.4.2019. Wow igračka aviončić Johnny Jungle

20.4.2019. Wow igračka policijski avion Police Plane Pete

21.4.2019. Wow igračka vatrogasac Ernie Fire Engine

22.4.2019. Wow igračka aviončić Johnny Jungle

23.4.20189. Wow igračka policijski avion Police Plane Pete

 

 

  • Dnevne nagrade (15 ukupno)

 

Svakog dana takmičenja biće nagrađena po 3 takmičara sa najviše sakupljenih bodova prema dnevnoj klasifikaciji. Svaki takmičar može da osvoji najviše jednu dnevnu nagradu. To znači da posle osvajanja dnevne nagrade, takmičar u klasifikacionim tabelama neće više biti među dobitnicima dnevnih nagrada, bez obzira na to da li ima dovoljan broj bodova. Takmičar nastavlja takmičenje za glavnu ili specijalnu nagradu.

 wow dnevna nagrada

Dnevna nagrada je WOW igračka figurica.

 

 

 

Zanimljiva pravila svim registrovanim korisnicima daju mogućnost učešća, tako da ne zaboravite da ih pročitate pre početka takmičenja, kako bi ste dobili najbolje informacije o načinu osvajanja bodova i naravno o nagradama.

Želja za osvajanjem titule »Najaktivnijeg korisnika« je tu ...

Zato, ne odustajte, možda baš Vi budete jedan od najaktivnijih korisnika i osvojite neku od sjajnih nagrada!!!

Važno je učestvovati!

 

 

PROVERITE REZULTATE USKRŠNJE WOW AVANTURE!

 

PROČITAJTE PRAVILNIK NAGRADNOG WOW KONKURSA!

bager Dexter the Digger

Promo objava

news-img

POBEDNICI u IMMUNOKIND nagradnom konkursu!

Hvala svima na učešču u IMMUNOKIND nagradnom konkursu. Predstavljamo vam 10 dobitnika sjajnih IMMUNOKIND paketa.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img