cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

CAKE FACTORY POKLANJA ROĐENDANSKU TORTU NA RINGERAJI!

Ringerajine mame imaju priliku da osvoje sjajnu Cake factory rođendansku tortu prema svom izboru, za svog princa ili princezu.

CAKE FACTORY POKLANJA TORTU NA RINGERAJI!

 

 

Još jednom Ringerajine mame imaju priliku da osvoje sjajnu Cake factory rođendansku tortu za svog princa ili princezu.

 


Naši dragi prijatelji iz Cake Factory obradovaće jednog Ringerajinog mališana rođendanskom tortom, prema izboru sa stranice Cake Factory galerije dečijih torti

 


Torta je na sprat, težine 5kg, dekorisana-sa jednom figuricom prema izboru gratis.

 


 

   IZABERI TORTU I ULEPŠAJ ROĐENDAN SVOM PRINCU ILI PRINCEZI!

   UČESTVUJ, OSVOJI I TORTA VAM STIŽE NA DIVAN DAN!

KAKO DA OSVOJIŠ SJAJNU NAGRADU, PROČITAJ OVDE.


 

 

t1

 

 

 

Kolači i torte radionice Cake factory poznate su po vrhunskom kvalitetu i ukusu. Prave se na tradicionalan način, po staroj, oprobanoj recepturi. Osim starih i dobro prepoznatljivih ukusa stvorili smo i jedinstvene recepte za pojedine vrste torti i kolača.

U našoj ponudi su sitni, posni i komadni kolači, kao i torte svih oblika i veličina. Svi naši proizvodi prave se od visoko kvalitetnih i svežih namirnica. Svadbene, svečane, dečije i druge torte odlikuje obilje lešnika, badema, oraha, voća i kremova koji se prave na tradicionalan način, bez korišćenja gotovih smesa.


Moskva šnit, Reforma, Vasina, Kinder, Puslica, Čokoladna, samo su neke od vrsta torti koje se nalaze u našoj ponudi.


Od dečijih torti u ponudi su Diznijevi likovi i drugi likovi popularnih crtaća, Pepa prase, Noddy, Vini Pu, Štrumpfovi… kao i one sa Barbikom, u obliku kamiona, voza, lopte i druge... 

 

 

t2

 

t3

 

Šta je potrebno da uradite da bi ste postali dobitnik jedne od sjajnih nagrada?


Budite što aktivniji na forumu tokom perioda takmičenja (nagradni konkurs traje od 23.10. do 30.11.2023.), dakle pišite, pišite, pišite, što više postova, tim bolje!!! Korisnik sa najviše napisanih objava na Ringeraja forumu, tokom perioda takmičenja, osvaja sjajnu Cake Factory tortu! Podrazumeva se da ste ulogovani i registrovani korisnici, i da poštujete opšta pravila portala i foruma. Brojanje postova obavlja se programski, i biće pod stalnom kontrolom Ringerajinih programera.

 
Nakon završetka takmičenja nagrada će biti poslata na adresu dobitnika u Beogradu, na izabrani datum - na dan rođendana deteta, odnosno u roku od godinu dana od završetka nagradnog konkursa na Ringeraji. Ukoliko dobitnik nije iz Beograda, može sam preuzeti tortu željenog dana.

Dobitnici torti u prethodnim konkursima, sada nemaju pravo učešća.
 

Uživajte uz iznenađenja kojima nema kraja na Ringeraji!
 

 

t4

t5
Tu smo zbog Vas Ako se odlučite da nam ukažete poverenje i poverite nam da Vam napravimo tortu, ono što je sigurno je da ćete se sa takvom tortom ponositi i po izgledu, kvalitetu i ukusu. Bilo da volite četvrtaste, okrugle, trouglaste, stepenaste i torte na nekoliko spratova, pa čak i one za koje ni sami niste sigurni da je moguće napraviti, mi Vašu zamisao sprovodimo u delo.

Naše dugogodišnje iskustvo u poslastičarstvu, kao i pomno praćenje trendova u ovoj oblasti kako kod nas, tako i u svetu učiniće da se poslastice koje će obeležiti Vaša slavlja ni po čemu ne razlikuju od torti i kolača na evropskim trpezama.

Bilo da poklanjate, slavite, proslavljate ili obeležavate Vaše je samo da zamislite, a naše da sve Vaše želje sprovedemo u delo.

Hvala Vam na ukazanom poverenju!


S' poštovanjem Cake Factory
www.cakefactory.rs

 

 

t5

 


Promo objava

news-img

5 SAVETA KAKO SAČUVATI ZDRAVLJE PORODICE NA PUTOVANJU

Pridržavajte se sledećih saveta kako biste svi u vašoj porodici bili u vrhunskoj formi pre, tokom i posle putovanja.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img