cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

Pridružite se timu Ringeraja.rs!

Ringeraja.rs poziva talentovane, vedre, sposobne osobe, sa smislom za timski rad, da se pridruže našem timu.

Pridružite se timu Ringeraja.rs!

Volite da pišete, čitate, istražujete teme vezane za porodicu: roditeljstvo, trudnoća, zatrudnjivanje, škola, zdravlje... aktivni ste na društvenim mrežama i poznajete njihove alate? Kreativni ste i imate želju za sticanjem novih znanja i veština?

Ringeraja.rs poziva talentovane, vedre, sposobne osobe, sa smislom za timski rad, da se pridruže našem timu.


Iz tog razloga organizujemo konkurs za urednika sadržaja Ringeraja.rs.

Potrebna znanja i veštine urednika sajta Ringeraja.rs su: odlično poznavanje srpskog jezika, pravopisa, gramatike, aktivno poznavanje engleskog jezika, poželjno novinarsko i uredničko iskustvo, poznavanje medijskog sektora, poznavanje IT sistema i osnovnih MS aplikacija (Word, Outlook, IE, Excel), vladanje tehnikama naprednog administriranja sajta (tekstovi, forum, newsletteri), iskustvo sa formom intervjua, iskustvo sa administriranjem i komunikacijom na društvenim mežama: Facebook, Instagram, Pinterest, Youtube..., poznavanje programa i alata za obradu fotografija, sposobnost timskog rada i efikasnog poslovnog komuniciranja, sposobnost rada pod pritiskom i realizovanja zadataka uz poštovanje rokova.


Pozivamo zainteresovane da pošalju prijave najkasnije do 31. januara 2021. elektronskom poštom na e-mail info@ringeraja.rs sa naznakom - Konkurs za urednika web sajta. U okviru prijave obavezno je poslati:

- podatke i CV
- 2 autorska teksta, jedan na temu po izboru, a drugi na temu "Dame, obavljajte godišnje preglede! Podmukle bolesti neće preskočiti vaše organe, samo zato što je korona."
- plan kako bi ste oba teksta predstavili na Ringeraja FB i IG stranici
- na koju temu bi ste pisali Ringeraja editorial newsletter za slanje u februaru 2021 (poslati kratki uvodni tekst)
- navedite nam 3 stvari koje vam se dopadaju na Ringeraji i zašto, kao i 3 stvari, koje bi ste promenili, i zašto.


U odlučivanju / izboru će biti uzete u obzir samo kompletne prijave.


Znamo, znamo, pomislićete puno tražimo, ali to je zato što želimo samo najbolje u našem timu. Obećavamo da raditi u našem timu nije lako, stalno se uči i znanje unapređuje, ali ako imate talenta, volite ovu vrstu posla i pronalazite sebe u njemu, biće veoma radno, nimalo dosadno i jako uzbudljivo!


Radujemo se unapred vašim prijavama, i pozivamo sve vas da podelite ovaj poziv onima za koje mislite da bi bili zainteresovani!

Vaš Ringeraja tim


news-img

L’ERBOLARIO 8-martovsko darivanje na Ringeraji!

Proslavimo Dan žena uz L'Erbolario najlepše mirisne note!

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img