Poslednji tekstovi

Žena u trudnoći OSTARI i do 5 GODINA?
Epigenetske analize pokazale su drastične rezultate i iznenadile naučnike.
Trudnica

Znate li šta je ljubičasti plač kod beba?
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama

Pa i ja imam "neću" dane.
Imam na vrh čela jednu uspomenu na pravu "Neću" fazu, kada sam imala 2 godine... Šetamo se mi prema kući, mrkli mrak, mama hoće da joj dam ruku, a ja ponavljam: "Neću! Hoću sama!" i otimam se. Sve dok se jedan mamin pokušaj da me uhvati za ruku nije završio sa: "Neću! Hoću saaaaaaaaaaaa... Mamaaaaaaaa... ", tj. mojim padom u kanal koji je nekada služio dal' za vodovod, dal' za kanalizaciju (srećom dubok manje od metar). Razbila sam glavu pošteno, a struje nije bilo i mama nije provalila kolika je posekotina - pretpostavljajući da bih se više drala da je nešto ozbiljno, a i brzo je zaustavila krvarenje. Sutra je tu već bio hematom, pa i da je bilo u malom Trpnju hirurga koji bi to šio, ne bi mi zakrpili... Mogu misliti koliko je to bilo, sad je centimetar dugačko
Probaj da jos postavis molbu-pitanje tako da ne moze da kaze NECU ili da se jadni bebac zbuni.Malena koju sam ja cuvala je cak i na "Idemo na sladoled" odgovarala sa "Necu",ali je facu kad skonta sta je odbila trebalo snimiti