Mi nismo stigli do neću. Za sad je samo neeeeeeeeeee (sa svim tim e-ovima koji je gube u daljini kako on beži)
06.01.2011, 13:14
Jeca*
8145
06.01.2011, 13:17
SUPER MAMA
2363
I mi nismo jos stiglu do ovu fazu, necu jos nema ni neee. Kad me strefi sve odjednommm.
06.01.2011, 13:17
Diabla
1015
"Necu "samo kad je sit. Inace, kod nas je "Njeeee", rus moj Ko god da mu se priblizi on razvuce "Nj"
06.01.2011, 13:21
Olga75
20593
Marija jesi li se ukakila " nete" , hajde da jedes " nete" idemo napolje " sam" kod nas je ili necu ili sama cu
06.01.2011, 13:25
Crvenkapa85
1588
kad je hrana u pitanju kod nas je NE MOGU,ili MENI SE TO NE VOLI a NECU je samo kad se prepiremo...
06.01.2011, 13:25
Maryna1
324
kod nas rec necu je bila treca posle mama i tata, a sad je naucila da kaze MOZE. tako sad kad hocu nju da nateram da uradi nesto pocinjam sa" da li moze..." odgovor uvek MOZE!!!!
06.01.2011, 19:53
simke
2713
IZVORNA PORUKA: olga75
Marija jesi li se ukakila " nete" , hajde da jedes " nete" idemo napolje " sam" kod nas je ili necu ili sama cu
Isto je i kod nas
08.05.2011, 22:37
Anoniman
Do kada traje ova faza!?
09.05.2011, 09:27
*Alexx*
8067
Kod A je faza tek pocela, ja se ne nadam skorom zavrsetku
09.05.2011, 09:38
jabudic
5894
I mi imamo fazu "necu", "sam cu", i "ljuta sam"... Ovo ljuta sam je cuo od mene, pa govori i on u zenskom rodu... Kod njega je "da" samo nesto sto mu jaaaako, jako odgovara...
09.05.2011, 09:44
NadaR
10840
Mi funkcionisemo ovako :
Milose, skini sada prsluk, toplo je. Necuuu .
Dobro, nemoj da skidas prsluk.
Moraaam . - i pocne da skida
Daj da ti pomognem
Znaam ja saaam
09.05.2011, 09:47
Lu
15094
Eeee ,mi smo prošli tu fazu Ako mu se nekad i omakne da keže NEĆU, ja ga samo ozbiljno pogledam i pitam JEL NEĆEŠ? OĆU MAMA
17.08.2011, 10:51
Anoniman
Naša faza je Nee Nee (pa nekad i 10 puta u par sekundi )
I sve je ne-ne: da jede, da se kupa, da spava, da uzme šuše, da pere ruke, da sedne na nošu, da pije vode... Ma mogla bih do sutra... Mene samo ovih dana baš umara što redovno to ne-ne ide uz neprestano nasilno plakanje (nije histerija, to izgleda drugačije ), slično ridanju-kao mali magarac, pa do te mere udara u plač, da se već i zakašlje, i promukne I ništa na ovom svetu ne može da ga umiri jer šta god da uradim ili ponudim on samo vrti glavom, udari u još jači plač i viče ne-ne-ne. Počinjem da se brinem - dokle ovako?!
17.08.2011, 15:16
Brana
4456
A nasa trenutna faza je:dira ono sto zna da ne sme i prica ne,ne Ali brzo prodju te faze,valjda kada vidi da mu to inacenje ne ide od ruke,smori se ili sto kaze Lu,ta taktika uvek upali..
< Poruku je uredio Brana -- 17.8.2011 15:17:35 >
17.08.2011, 15:35
Olga75
20593
faza "necu '' se samo produbila i razvila od onog : ne pec - moja faza necu dosli smo do : Marija , hajda da jedes : necu hajde unutra - necu i to je necu za sve i vrlo svesno necu , naravno propraceno burnim emocijama : buahahaa , neeecuuu , smrc, buahaaaa , necu - necu - necuuuuu
18.08.2011, 09:51
Anitaaa
1360
Kod nas je faza ''neću'' i ''baš hoću'' a u fazi ''mogu sam'' smo od kako se rodio I naravno ono čuveno
-Mama,ja bi neto (nešto) -A šta bi ti? -Ja bi neto,mama....uh -Hoćeš na nošu - Neću -Hoćeš da jedeš -Neću -Hoćeš da se igramo - Neću -Hoćeš da gledamo crtani - Neću
Onda ja poludim
E ne moraš baš me briga
- E hoću mama -Šta hoćeš? -Hoću neto -Aaaaaaaaaaa -Mama,ja zezam uh bre hehehe
A ima i onoga
-Mateja nemoj da grizeš kabl od kompijutera -E baš hoću! -Maki udariće te struja -Neće! -Hoće,pa će da te boli -Baš me briga!
Aaaa,moje nenormalno dete
28.10.2011, 10:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: n i n a
Mene samo ovih dana baš umara što redovno to ne-ne ide uz neprestano nasilno plakanje (nije histerija, to izgleda drugačije ), slično ridanju-kao mali magarac, pa do te mere udara u plač, da se već i zakašlje, i promukne I ništa na ovom svetu ne može da ga umiri jer šta god da uradim ili ponudim on samo vrti glavom, udari u još jači plač i viče ne-ne-ne.
Baš jutros kažem mužu: pa dokle više ovako?! I sad vidim da smo identičnu fazu imali pre dva meseca Ovo je već sedmi dan u nizu kako se ponavlja ovo što sam citirala i to PO CEO DAN!!! Živci su mi se izlizali!!!
18.09.2012, 12:06
Anoniman
E, zvanično: kod Marka je počela NE faza! Ja neću... Ja ne volim... Ja ne želim...
18.09.2012, 12:18
MERYEN
1390
IZVORNA PORUKA: Nada RR
Mi funkcionisemo ovako :
Milose, skini sada prsluk, toplo je. Necuuu .
Dobro, nemoj da skidas prsluk.
Moraaam . - i pocne da skida
Daj da ti pomognem
Znaam ja saaam
Mi tako funkcionisemo odavno,i za jelo nam je isto nemoj Jovane slucajno da sednes da jedes,e bas hocu
18.09.2012, 12:19
Anoniman
Marko je tu fazu prerastao.
20.09.2012, 12:02
Anck Su Nmaun
27429
Kod T je za sve necu, i za ono sto hoce
20.09.2012, 13:10
marince1
4824
IZVORNA PORUKA: Lu RR
Eeee ,mi smo prošli tu fazu Ako mu se nekad i omakne da keže NEĆU, ja ga samo ozbiljno pogledam i pitam JEL NEĆEŠ? OĆU MAMA
KAko si to izvela?
Ja tu fazu povezujem i sa ljubomrom,obzirom da je pocela kad je beba dosla u kucu
Nece da piski,nece da se obuje,nece da se izuje,nece da cuti,nece da prica,nece da nece
18.10.2012, 16:05
liliana
4820
Tina je , pored histerične, ušla i u "Neću" fazu. A ja ću da ciknem!!! Sve joj je "Neću" i "Nećemo". I to ne da kaže jednom, nego ponavlja kao pokvareni CD, po hiljadu puta. Uz to se sva zacene i gica i vrišti... Ma, katastrofa!!! To izgleda otprilike ovako (najblaža varijanta): "Nosi mama"-ja je uzmem da je nosim. Ona se dere:"Neće mama nosi!" Ja je spustim. "Neće mama pusti!" Ja je opet uzmem."Neće mama nosi!" I tako u negdogled. Ovo sam sam o napisala da bih vam opisala to neću. Inače, daleko od toga da je ja teglim non-stop i da joj sve povlađujem. Otprilike, kod nje je da neće ni kako ona hoće.
18.10.2012, 17:45
Lu
15094
Ja bi rekla da je Tini dosadno Koliko je njoj ustvari?