cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Obaveštenje administratora korisnicima portala!!!

clock-img

28.11.2012, 18:56

clock-img

lesica

pencil-img

12011

Dragi naši korisnici,

S'obzirom da ne želimo negativnu atmosferu na forumu,ulogu administratora će preuzeti
lesica RR.Gospodin Lindič i gospodin Gotovac su upoznati sa zahtevima pojedinih članova koji se odnose na brisanje njihovih postova,ali iz sigurnosnih razloga ne mogu odobriti brisanje istih. Možete biti uverene, da ćete od njih dobiti isti odgovor. Molim vas, da shvatite rizik za ostale korisnike i poštujete našu odluku.

Hvala,

lesica RR
administrator portala


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

10.01.2013, 19:46

clock-img

lesica

pencil-img

12011

Kako bi se forum unapredio,odlučeno je da se povede malo više računa oko poštovanja pravila foruma,kojih možete da se podsetite OVDE.

Naime,u poslednje vreme stiče se utisak, koji nažalost ne vara,da odredjen broj forumašica posle izvesnog vremena provedenog na forumu,i nakon prve želje za druženjem,i želje da se podele zajedničke brige,iskustva,u nekom trenutku pokušava da dobije na "važnosti",pa se zanesene time i iz toga proizadje isključivost u stavovima,nepoštovanje i omalovažavanje drugih članova,a što dalje prouzrokuje medjusobno zameranja,kojekakve svadje,rasprave,vredjanja.
Na veliku žalost,onda često dodje i do ciljanog otvaranja tema,čija je osnovna ali "skrivena" namera da se izazovu verbalni sukobi,koji prerastaju granice ukusa i kulturne diskusije.

Nakon svih takvih svadja,okrivite moderatore ovog foruma kako ne rade adekvatno svoj posao,kako "drže" nečiju stranu i "daju nekome" diplomatski imunitet,a ne vidite sav trud koji svi moderatori ulažu da bi održali red i harmoniju na forumu.
Morate da shvatite da posao moderatora nije u tome da: konstantno opominju,da zaključavaju teme,da brišu postove,ispravljaju greške već je posao moderatora da TAKODJE aktivno učestvuju na forumu.
Dalje,ono što takodje svi članovi foruma moraju da razumeju je to da forum ne uredjuje moderatorski tim umesto vas,već SVI MI ZAJEDNO,poštujući jedni druge i poštujući pravila.

Iz svega navedenog proizilazi jedna vrlo jasna stvar,a to je da ovaj forum neće i ne može biti mesto nečijih ličnih razmirica,mesto širenja negativne energije,ovde nema mesta podsmehu,vredjanju i isključivosti,i ovaj forum NE MOŽE da postane mesto na kome će biti bitno sve osim zatrudnjivanja,trudnoće,beba,dece,porodice,odnosno zajednice koja se poštuje.
Shvatite da moramo misliti na osećanja drugih koja mogu biti povredjena nekim našim postom,i poštujte druge da biste bili poštovani!


Kako bi se vratio red i forum nastavio da u budućnosti funkcioniše bez svih ovih besmislenih razmirica,moderatori ovog foruma će početi JAVNO,bez imalo skrupula i ustezanja,da opominju sve forumaše koji nastave sa ne poštovanjem pravila foruma,ili nastave sa širenjem netrpeljivosti,raspirivanjem svadja u bilo kom obliku.


Tim moderatora RR

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

09.11.2013, 10:38

clock-img

lesica

pencil-img

12011

Zbog napada na našeg hosting partnera, svi Ringerajini portali su bili nedostupni noćas od cca. 23 sata do cca 0.30! Zbog prirode problema, lako se može dogoditi da se napad ponovi u narednim satima, danima te se unapred izvinjavamo našim korisnicima na mogućim neprijatnostima.


Imajte malo strpljenja, nadamo se da će se ovaj problem ubrzo rešiti!


Vaš Ringeraja tim


< Poruku je uredio lesica RR -- 9.11.2013 13:44:14 >


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

16.12.2013, 14:43

clock-img

lesica

pencil-img

12011

Dragi korisnici,

ovim putem Vas obaveštavam da će večeras od 00.00 doći do kratkotrajnog gašenja sajta portala Ringeraja.rs, odnosno do gašenja svih Ringerajinih sajtova, a u cilju planiranog održavanja sistema. Nadamo se da će to trajati kratko, manje od sat vremena.
I tokom tog perioda, ukoliko budete pokušali da pristupite nekom od sajtova, pojaviće Vam se sledeće obaveštenje:
user posted image


U skladu sa tim Vas molimo za malo strpljenja i razumevanja!

Hvala!


Tim RR

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

23.09.2014, 19:13

clock-img

lesica

pencil-img

12011

Dragi korisnici,

Unazad par dana posmatrajući dešavanja na Ringeraji, došla sam do zaključka da ste svi zaboravili neka osnovna pravila korišćenja i svrhu ovog foruma. Suviše se odlazi u off topic, sve teme redom se pretvaraju u chat tema, i prosto vlada neka napeta atmosfera.
U skladu sa tim molila bih vas sve da još jednom pročitate OPŠTE USLOVE KORIŠĆENJA FORUMA

Kako bi se vratio red i forum nastavio da u budućnosti funkcioniše bez svih navedenih problema, moderatori ovog foruma će početi bez ikakvog objašnjenja i ustezanja da zaključavaju teme u kojima se krše pravila, da opominju sve forumaše koji nastave sa ne poštovanjem pravila foruma, a nakon toga ćemo pristupiti sankcionisanju.

Izuzetno mi je žao zbog ovakve odluke, ali kako bi se vratila suština ovog foruma, izgleda da je to neophodno. A suština je zatrudnjivanje, trudnoća, bebe, deca, porodica, odnosno zajednica koja se poštuje.


Tim administratora i moderatora RR


_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

29.04.2016, 13:56

clock-img

Admin

pencil-img

3

Ceo tim Ringeraje najoštrije osuđuje situaciju koja se desila jednoj od naših korisnica prethodnih dana, u kojoj je neko preuzeo fotografiju sa jedne od tema na forumu i postavio je na nekoliko facebook stranica, bez našeg znanja i znanja autorke fotografije.

Ovim putem izražavamo duboko žaljenje zbog toga, i apelujemo na sve korisnike da u buduće vode računa o sadržajima koje objavljuju i kače na forume Ringeraje, jer u skladu sa opštim pravilima korišćenja portala, sadržaj koji je objavljen postaje javan i dostupan i korisnicima koji nisu registrovani članovi portala, izuzev u opcijama postavljanja fotografija u albume gde je moguće podešavanje privatnosti, a na šta svako pre registracije na portal, a čitanjem pravilnika, pristaje.
Samim tim bez našeg znanja (celokupnog tima koji učestvuje u svakodnevnom funkcionisanju svih Ringeraja) i odgovornosti, jer je nemoguće ispratiti apsolutno svaku aktivnost pogotovo korisnika koji dolaze neregistrovani, na našu veliku žalost, moguće su zloupotrebe iako se oštro protivimo takvom negativnom trendu.

Tu smo da pružimo maksimalnu podršku, u nadi da se ovakve situacije neće ponavljati, i da osudimo ovakav vid zloupotrebe.


Tim Ringeraja